Eğitim & Kariyer İngilizce'de hangi beceride daha iyisiniz? aslanerkeği34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Okuma, yazma, konuşma, dinleme Reading 📖 Writing ✍️ Speaking 🗣️ Listening 🎧 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İngilizce'de hangi beceride daha iyisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mavimavimsii Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Speak çok istiyom ama üşengeçlik tüh 0 2 Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl Speaking ; %50 özgüven, %20 bilgi , %30 bilgiyi çağırma, işleme, yeşertme ve çiçek açtırma yeteneğinden oluşuyor Yorumla Mavimavimsii +1 yıl Bilgiyi çağırma yok işte🙃 Yorumla
Medicinedoctor00 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Reading'de iyiyim 0 15 Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl doktor olmanın bir sonucu mu acaba Yorumla Medicinedoctor00 +1 yıl Nasıl Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl @medicinedoctor00 doktor musun? Yorumla Medicinedoctor00 +1 yıl 20 yaşında doktor gördünüz mü gerçekten? 😅 Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl @medicinedoctor00 burada herkesin yaşı doğru olmayabiliyo ondan pek takılmadım yaşa Yorumla Medicinedoctor00 +1 yıl Yok ben 20 yaşındayım ve tıp öğrencisiyim Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl yaşta olmayıp başta olan akılı gösterecek genç doktor sen olabilirsin 😄 Yorumla Medicinedoctor00 +1 yıl Teşekkür ederim 🌹 Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl Hastaneye gittiğimde anlıyorum, doktorlar arasında çok mobing ve sıkıntı var sanırım. Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl Gerçi hep yurtdışına gidiyolar son bir kaç yıldır Yorumla Medicinedoctor00 +1 yıl Çok az staj dönemim oldu ve henüz birinci sınıfı bitirmiş durumdayim. Daha yeniyim bu sektörde 😅 Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl Seveceksen gülüyle dikeniyle pek sıkıntı olmaz bence. Endokrinoloji bölümü çok ilginç bir bölüme benziyo gibi sjsjs Yorumla Medicinedoctor00 +1 yıl Benim ilgi alanım değil, dikkatimo de çekmiyor 🙂 daha çok nörolojiye meraklıyımdır Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl hımm senin sinirlere merakın var. nöronların arasında kaybolursun bak sonra 😄 doktor olsaydım ben göz doktoru olurdum heralde Yorumla aslanerkeği34 +1 yıl niye ayırmışlarsa bölge bölge abi doktor dedin mi komple anlayacak şekilde yetişmesi lazım aslında sjsjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Speak çok istiyom ama üşengeçlik tüh
Speaking ; %50 özgüven, %20 bilgi , %30 bilgiyi çağırma, işleme, yeşertme ve çiçek açtırma yeteneğinden oluşuyor
Bilgiyi çağırma yok işte🙃
Reading'de iyiyim
doktor olmanın bir sonucu mu acaba
Nasıl
@medicinedoctor00 doktor musun?
20 yaşında doktor gördünüz mü gerçekten? 😅
@medicinedoctor00 burada herkesin yaşı doğru olmayabiliyo ondan pek takılmadım yaşa
Yok ben 20 yaşındayım ve tıp öğrencisiyim
yaşta olmayıp başta olan akılı gösterecek genç doktor sen olabilirsin 😄
Teşekkür ederim 🌹
Hastaneye gittiğimde anlıyorum, doktorlar arasında çok mobing ve sıkıntı var sanırım.
Gerçi hep yurtdışına gidiyolar son bir kaç yıldır
Çok az staj dönemim oldu ve henüz birinci sınıfı bitirmiş durumdayim. Daha yeniyim bu sektörde 😅
Seveceksen gülüyle dikeniyle pek sıkıntı olmaz bence. Endokrinoloji bölümü çok ilginç bir bölüme benziyo gibi sjsjs
Benim ilgi alanım değil, dikkatimo de çekmiyor 🙂 daha çok nörolojiye meraklıyımdır
hımm senin sinirlere merakın var. nöronların arasında kaybolursun bak sonra 😄 doktor olsaydım ben göz doktoru olurdum heralde
niye ayırmışlarsa bölge bölge abi doktor dedin mi komple anlayacak şekilde yetişmesi lazım aslında sjsjs