Eğitim & Kariyer İngilizceniz nasıl hangi seviyede? dövüsçi1 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor şöyle yapalım bana ingilizce bir şeyler sorun ben de mantıklı olarak çeviriden yararlanmadan cevaplayayım :) Güncellemeler+1 yıl çok unutkanım arkadaşlar bir de ben türkçeyi bile iyi konuşamıyorum ki 🤣 İngilizceniz nasıl hangi seviyede? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sfhbdfgd Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl İngilizce yazarsam adminler imla hatasi diye kaldiriyor yorumu 1 0 Yorumla
Pulsarr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Derdimi anlatacak kadar :D 2 3 Yorumla dövüsçi1 +1 yıl ahahahaah iş alımlarında deniyor genelde :) Yorumla Pulsarr +1 yıl Tamam bunu çevir işte :D Yorumla dövüsçi1 +1 yıl dayı ı can not so sorry Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl What is your expectation from life? 1 6 Yorumla dövüsçi1 +1 yıl what means expectation? Yorumla UDixon +1 yıl The plans you want to make in the future, your goals Yorumla dövüsçi1 +1 yıl be an astronot absuoluty ( son kelimeyi uydurdu m kesinlikle demek istedim ) Yorumla UDixon +1 yıl I hope your astronaut dreams will be a success Yorumla dövüsçi1 +1 yıl thank you so much for answering my question Yorumla UDixon +1 yıl nice to meet you my friend, good luck in your life Yorumla
FlyingDutchie Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Well, what are your future plans? 1 6 Yorumla dövüsçi1 +1 yıl ı will be an astronaut , ı love stars and space Yorumla FlyingDutchie +1 yıl Sounds great. I hope that your dreams will come true🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Yorumla dövüsçi1 +1 yıl thank you for attend my question Yorumla FlyingDutchie +1 yıl Attend yerine “answering” demek daha doğru olur🙂🙂 rica ederim. Yorumla dövüsçi1 +1 yıl o da olur tabi ama katıldığın içinde demekte mantıklı Yorumla FlyingDutchie +1 yıl Ama yine de -ing ekini kullanmalısın. Yani attending demen doğru olur gramer bakımından. Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Serbest çevirmenim seviyesinde. 1 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl %15 seviyesinde 1 4 Yorumla dövüsçi1 +1 yıl how? Yorumla uğurböceği0000 +1 yıl Mesela o how'un anlamını bilmiyorum Yorumla dövüsçi1 +1 yıl o senin problemin o kadar da olmaz abi yanlış anlama da utanmalısın :) Yorumla dövüsçi1 +1 yıl herhangi bir dil bilmediğini varsayarak söylüyorum Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl A0 engliş 1 2 Yorumla dövüsçi1 +1 yıl yesnt Yorumla hazretiPRENS +1 yıl Yes ay dozont Yorumla
akzklsksskskdk Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Basit soru saçma gelir ya pspsdkxkddk dilcimisin? 1 8 Yorumla dövüsçi1 +1 yıl no , ı m not ı m good at math and pshsic Yorumla akzklsksskskdk +1 yıl Son kelimeyi tek anlamadım ya 😂😂😂 Yorumla dövüsçi1 +1 yıl fizik işte unutttum tam nasıl yazıldığını Yorumla UDixon +1 yıl physic Yorumla akzklsksskskdk +1 yıl Hmm bende bu kelime ne diye düşünüyordum 😂😂 Yorumla akzklsksskskdk +1 yıl Sayısalcı sın yani? Yorumla dövüsçi1 +1 yıl yes ı m Yorumla akzklsksskskdk +1 yıl Dile mi merak saldın şimdi? Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben yabancı dil bilmiyorum. Ama öğrenmek isterim. 1 2 Yorumla dövüsçi1 +1 yıl yes you can ı blieve this Yorumla Cevap sahibi +1 yıl really Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şarıklı ananın şalvarını 3'e böleyim, çevir 1 4 Yorumla dövüsçi1 +1 yıl f*ck you from my question son of a bitch al ! Yorumla Modelyaz +1 yıl Knk o f*ck off my question olucak aslında 😅 Yorumla dövüsçi1 +1 yıl @Modelyaz olur o kadar türkçeyi ben o kadar iyi bilmiyorum adana ağzıyla Yorumla Modelyaz +1 yıl Heheh olsun oda Türkçe Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 480 cevap paylaştı. Baya iyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İşte böyle 😂
İngilizce yazarsam adminler imla hatasi diye kaldiriyor yorumu
Derdimi anlatacak kadar :D
ahahahaah iş alımlarında deniyor genelde :)
Tamam bunu çevir işte :D
dayı ı can not so sorry
What is your expectation from life?
what means expectation?
The plans you want to make in the future, your goals
be an astronot absuoluty ( son kelimeyi uydurdu m kesinlikle demek istedim )
I hope your astronaut dreams will be a success
thank you so much for answering my question
nice to meet you my friend, good luck in your life
Well, what are your future plans?
ı will be an astronaut , ı love stars and space
Sounds great. I hope that your dreams will come true🤞🏻🤞🏻🤞🏻
thank you for attend my question
Attend yerine “answering” demek daha doğru olur🙂🙂 rica ederim.
o da olur tabi ama katıldığın içinde demekte mantıklı
Ama yine de -ing ekini kullanmalısın. Yani attending demen doğru olur gramer bakımından.
Çok iyi çünkü yurtdişinda büyüdüm
Serbest çevirmenim seviyesinde.
%15 seviyesinde
how?
Mesela o how'un anlamını bilmiyorum
o senin problemin o kadar da olmaz abi yanlış anlama da utanmalısın :)
herhangi bir dil bilmediğini varsayarak söylüyorum
A0 engliş
yesnt
Yes ay dozont
Basit soru saçma gelir ya pspsdkxkddk dilcimisin?
no , ı m not ı m good at math and pshsic
Son kelimeyi tek anlamadım ya 😂😂😂
fizik işte unutttum tam nasıl yazıldığını
physic
Hmm bende bu kelime ne diye düşünüyordum 😂😂
Sayısalcı sın yani?
yes ı m
Dile mi merak saldın şimdi?
ben yabancı dil bilmiyorum. Ama öğrenmek isterim.
yes you can ı blieve this
really
Şarıklı ananın şalvarını 3'e böleyim, çevir
f*ck you from my question son of a bitch al !
Knk o f*ck off my question olucak aslında 😅
@Modelyaz olur o kadar türkçeyi ben o kadar iyi bilmiyorum adana ağzıyla
Heheh olsun oda Türkçe
A2 henüz
Baya iyi
İngiltere gitsem kaybolmam ok okadar 😄😅😉
B2..