Of o sıkıntı değilde bursadayım burada okumamak için istanbuldakine girmek istiyorum bunun için de onun yetenek sınavları için oraya gitmem gerekşyo ya o çok canımı sıkıyo ya
Bi de bi şey sorucam ben bursada yaşıyorum kendi şehrimde besyo olan üniversite var ama ben İstanbul marmaradakini istiyorum nasıl yapıcam parkur sınavlarına orada mı girmem gerekicek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba, bence girebilme şansınız var yani sıkı çalışırsanız neden olmasın? Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
girebilirsiniz
Hayir spora simdi bile baslayip hazirlanablirsn
Fiziksel mülakatlar oluyor bildiğim kadarıyla düzgün bir süreçten geçersen olabilir neden olmasın
valla cano sağlam çalışırsan kazanırsın
Of o sıkıntı değilde bursadayım burada okumamak için istanbuldakine girmek istiyorum bunun için de onun yetenek sınavları için oraya gitmem gerekşyo ya o çok canımı sıkıyo ya
Keşke burada girip kazandıktan sonra tercih yerine orayı yazabilsek
dediğim gibi sıkı çalışmayla olur
Spora yatkın değilsen girmen zor
Yatkınım parkur kursuna gidicem zaten geçerim parkuru hatta belkide ama bi lisans falan isterler mi girmem için
Yok hayır parkuru halledersen sorun yok
He tamam teşekkür ederim antrenörlük için sporcu geçmişinin olması lazım diye bi yazı okumuştum bi yerde de ondan korktum
Okula başlamanda bir problem olmaz. Lisans falan alırsın da o basit bişey yönlendirirler zaten
Bi de bi şey sorucam ben bursada yaşıyorum kendi şehrimde besyo olan üniversite var ama ben İstanbul marmaradakini istiyorum nasıl yapıcam parkur sınavlarına orada mı girmem gerekicek
Evet hepsininki kendine hastır
Anladım teşekkür ederim
Olmaz o iş
Niye olmuyo
Fit vücut gerek
O var zaten ondan bahsetmedim ben hani bi lisansım falan yok demek istedim
Sanmıyorum hikaye
İyi bari başvuru yapalım görücez artık
Diri olman gerek