Eğitim & Kariyer Mesleğiniz nedir veya hangi işi yapmak istiyorsunuz? ACIMASIZERKEK34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkese teşekkürler şimdiden? Güncellemeler+1 yıl Soru güncel Güncellemeler+1 yıl Sorum güncel Mesleğiniz nedir veya hangi işi yapmak istiyorsunuz? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. İşsizim şu an 1 1 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl İnşallah en kısa sürede iş sahibi olursunuz 🤲
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Şimdi öğrenciyim. Hedefim şimdilik öğretmenlik ama daha ilerisi neden olmasın? 1 6 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Teşekkürler ilerisi nedir öğrenci kardeşim Yorumla Burakx12 +1 yıl Mesela tasarımcılık gibi. Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl her şey gönlünce olsun genç adam Yorumla Burakx12 +1 yıl Eyvallah kardeşim, senin de gönlünden geçenin hayırlısı olsun. Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Teşekkürler genç adam 🤠biz o yolları geçtik ama iyi dileklerin için eyvallah 🙏🤝 Yorumla Burakx12 +1 yıl Eyvallah eyvallah Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 519 cevap paylaştı. Savcı ya da avukat olmak istiyorum. 1 21 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Okuyor musun? Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Üniversite sınavına girdim. Sonuçlar açıklandı tercihlerden sonra inşallah okuyor olacağım : ) Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl İnşallah hadi bakalım sıralama kaç bölümün de? Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Eşit ağırlıkta 29.147 sıralamam Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Gelir mi hukuk ne dersin kamu olmasada özel net gelir diye düşünüyorum Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Devlet de gelir gibi yüzde yüz burslu özeller de geliyor Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Kamu gelirse harika olur 🙂 aklında bir sheir üniversite var mı? Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl İzmir Bakırçay. Konya Selçuk Üniversitesi var. Konya biraz zor gibi. Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Umarım her şey gönlünce olur basrili bir sınav olmuş bir komutanımız var çocuğu ilk 500 de 🙂 Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Maşallah Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Vallahi helal olsun çocuğa takdir ettim kendisini Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Ben de öyle. Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Senin puan da iyi azimsanamaz. Hukuk olmazsa siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler den Marmara veya İstanbul üniversitesi dene Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Hukuktan başka bir şey istemiyorum. Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Umarım olur o halde bu sene 🙂hak ve hukuk çerçevesinde bir yargıç olurmusn Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Olacağımı düşünüyorum inşallah. Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl İnşallah fakat olacaksan olursun aksi halde yargiclik zor iş vebal büyük sorumluluk Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Kendini bilen biri zaten adaletsizlige izin vermez. Kişiden kişiye değişir. Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Elbette ki öyle. her şey gönlünce olsun baklim başarılar diliyorum eğitim hayatinda Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Rica ederim ne demek 🙂🤝🙏 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendi mesleğimi hakettiğim maaşla yapmak isterim 2 6 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Öğretmen misiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden bildiniz Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Ben biliirim. Hayatın içinden biri olarak hayatı gerçek manada yaşayan insanları tanıyan biri olarak yanilmam genelde. Umarım en kısa zamanda hayalleriniz gerçek olur 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğretmen misiniz? Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Yok hayır 🙂aynı yollardan gecmedik o açıdan bildiğimi düşünmeyin sakın 🙂 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Burdamisin Yorumla
BilgeYosun Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Öğretmenim memnum 1 1 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Teşekkürler hocam Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Onlyfans modelim 1 7 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl O ne demek? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmeem Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Bilmediğin şeyin modeli mi oldun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Google'dan bakabilirsin anlamında bilmem. Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl 🤠🤠tamam çıplak kız 😜 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeah baby Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Uhhhh Baby 🤣😁🤣 Yorumla
Hasanrtk Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl İs adami ... Yazilimci... mimar... inşaat mühəndisi... dizayner... ticari isler :) hepsini yapicam 0 1 Yorumla ACIMASIZERKEK34 +1 yıl Sen hiç bir şey yapamazsın hasan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İşsizim şu an
İnşallah en kısa sürede iş sahibi olursunuz 🤲
Şimdi öğrenciyim. Hedefim şimdilik öğretmenlik ama daha ilerisi neden olmasın?
Teşekkürler ilerisi nedir öğrenci kardeşim
Mesela tasarımcılık gibi.
her şey gönlünce olsun genç adam
Eyvallah kardeşim, senin de gönlünden geçenin hayırlısı olsun.
Teşekkürler genç adam 🤠biz o yolları geçtik ama iyi dileklerin için eyvallah 🙏🤝
Eyvallah eyvallah
Savcı ya da avukat olmak istiyorum.
Okuyor musun?
Üniversite sınavına girdim. Sonuçlar açıklandı tercihlerden sonra inşallah okuyor olacağım : )
İnşallah hadi bakalım sıralama kaç bölümün de?
Eşit ağırlıkta 29.147 sıralamam
Gelir mi hukuk ne dersin kamu olmasada özel net gelir diye düşünüyorum
Devlet de gelir gibi yüzde yüz burslu özeller de geliyor
Kamu gelirse harika olur 🙂 aklında bir sheir üniversite var mı?
İzmir Bakırçay. Konya Selçuk Üniversitesi var. Konya biraz zor gibi.
Umarım her şey gönlünce olur basrili bir sınav olmuş bir komutanımız var çocuğu ilk 500 de 🙂
Maşallah
Vallahi helal olsun çocuğa takdir ettim kendisini
Ben de öyle.
Senin puan da iyi azimsanamaz. Hukuk olmazsa siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler den Marmara veya İstanbul üniversitesi dene
Hukuktan başka bir şey istemiyorum.
Umarım olur o halde bu sene 🙂hak ve hukuk çerçevesinde bir yargıç olurmusn
Olacağımı düşünüyorum inşallah.
İnşallah fakat olacaksan olursun aksi halde yargiclik zor iş vebal büyük sorumluluk
Kendini bilen biri zaten adaletsizlige izin vermez. Kişiden kişiye değişir.
Elbette ki öyle. her şey gönlünce olsun baklim başarılar diliyorum eğitim hayatinda
Teşekkür ederim
Rica ederim ne demek 🙂🤝🙏
Kendi mesleğimi hakettiğim maaşla yapmak isterim
Öğretmen misiniz
Nerden bildiniz
Ben biliirim. Hayatın içinden biri olarak hayatı gerçek manada yaşayan insanları tanıyan biri olarak yanilmam genelde. Umarım en kısa zamanda hayalleriniz gerçek olur 🙂
Öğretmen misiniz?
Yok hayır 🙂aynı yollardan gecmedik o açıdan bildiğimi düşünmeyin sakın 🙂
Burdamisin
Öğretmenim memnum
Teşekkürler hocam
Onlyfans modelim
O ne demek?
Bilmeem
Bilmediğin şeyin modeli mi oldun
Google'dan bakabilirsin anlamında bilmem.
🤠🤠tamam çıplak kız 😜
Yeah baby
Uhhhh Baby 🤣😁🤣
İs adami ... Yazilimci... mimar... inşaat mühəndisi... dizayner... ticari isler :) hepsini yapicam
Sen hiç bir şey yapamazsın hasan