Eğitim & Kariyer Mesleğinizin kötü yanı nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Saat olmuş 12 yeni bitiyor proje kafam ağrıyor bilader çok iş var çok Güncellemeler+1 yıl Mesleğimin aw Mesleğinizin kötü yanı nedir? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Biz mimarlar sabaha kadar bitiremiyoruz bile. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mimarlardan çektim abi kdıf Yorumla Soran +1 yıl Sinirimi bozuyor buradakiler Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İdrar gaita balgam vs. örnekleriye çalışmak. Sadece kanla ilgilenseydim keşke 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Püh Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evde çok fazla tıkalı kalıyorum bazen sosyal hayatım olmuyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi değil oda Yorumla
Yükselendolar Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Logoyu bi tık büyütelim gibi cümlelerden gına gelebiliyo bazen 😮💨😂 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Büyüt 😂 Yorumla Yükselendolar +1 yıl Büyütüyorum zatenn 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sjdjdı o sabah çıktım şimdi geldim djdjd Yorumla Soran +1 yıl Cafeden kovdular kapatıyoruz artık diye Yorumla Yükselendolar +1 yıl Of of Allah kolaylık versin 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Valla sabah yine gitcez işte proje var 😫 Yorumla Soran +1 yıl Birde yeniyim djfjf zor oluyor Yorumla Yükselendolar +1 yıl Alışma süreci zor oluyo 🥲😂 Yorumla Soran +1 yıl Vallahi zor ya umarım kaparım biran önce okulda üniversitede haylaz haylaz gezmenin sonucu😄 Yorumla Yükselendolar +1 yıl Üniden sonra iş hayatı inanılmaz koyuyo insana 😂 ben ağlayarak çıkmıştım okuldan 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben sevmezdim üniyi ama iş hayatıda boktan keşke yattığım yerden para gelse bana Yorumla Yükselendolar +1 yıl Ay keşkee 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sjdjjd ama olmuyor Maalsef 😞 spora bile gidemiyorum şişko oldum iyice Yorumla Cokaglayankız2 +1 yıl Buna kötü yan mı diyorsun dlfjshdhagaj bu arada çok geç bir yorum oldu kusura bakma 😂 yorumları okurken dikkatimi çekti @yukselendolar Yorumla
AdreSoranKurşun Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Kötü yanı gurbet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kötü ya gurbet olması Yorumla
nikola8vv Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Mesleginne 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mühendis Yorumla nikola8vv +1 yıl Tahmin etmistim Yorumla Soran +1 yıl Evet dhjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biz mimarlar sabaha kadar bitiremiyoruz bile.
Mimarlardan çektim abi kdıf
Sinirimi bozuyor buradakiler
İdrar gaita balgam vs. örnekleriye çalışmak. Sadece kanla ilgilenseydim keşke
Püh
Evde çok fazla tıkalı kalıyorum bazen sosyal hayatım olmuyor
İyi değil oda
Logoyu bi tık büyütelim gibi cümlelerden gına gelebiliyo bazen 😮💨😂
Büyüt 😂
Büyütüyorum zatenn 😂😂
Sjdjdı o sabah çıktım şimdi geldim djdjd
Cafeden kovdular kapatıyoruz artık diye
Of of Allah kolaylık versin 😅😅
Valla sabah yine gitcez işte proje var 😫
Birde yeniyim djfjf zor oluyor
Alışma süreci zor oluyo 🥲😂
Vallahi zor ya umarım kaparım biran önce okulda üniversitede haylaz haylaz gezmenin sonucu😄
Üniden sonra iş hayatı inanılmaz koyuyo insana 😂 ben ağlayarak çıkmıştım okuldan 😂😂😂
Ben sevmezdim üniyi ama iş hayatıda boktan keşke yattığım yerden para gelse bana
Ay keşkee 😂
Sjdjjd ama olmuyor Maalsef 😞 spora bile gidemiyorum şişko oldum iyice
Buna kötü yan mı diyorsun dlfjshdhagaj bu arada çok geç bir yorum oldu kusura bakma 😂 yorumları okurken dikkatimi çekti @yukselendolar
Kötü yanı gurbet
Kötü ya gurbet olması
Mesleginne
Mühendis
Tahmin etmistim
Evet dhjd