Eğitim & Kariyer Lisedeyken dersleriniz iyi miydi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Benim derslerimin ne kadar iyi olduğunu bu fotoğrafımdan anlayabilirsiniz asddjdk Lisedeyken dersleriniz iyi miydi? Cevapla Lise Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Pek sayılmaz 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl İyiydi ama öyle aşırı inek değildim ortaokulda inektim lisede de ortalama üstü iyi bi öğrenciydim 0 0 Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 1 Tane defterim vardı birde kalem başka bir s*k yoktu çok da okumaya niyetim yoktu. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 438 cevap paylaştı. Lise bir de 6 kırıkla gidip üstün başarı belgesiyle mezun oldum istikrar konusu masallah 😂 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl 17 yasimda universitedeydim sen anla gerisini. 0 0 Yorumla
Aselinabakta Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Lise bana göre kolaydı ya hala okula gidiyorum tabi ama lise kolaydı bana göre 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Benim olduğum yerde herkes ikincilik için yarışırdı. 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Annem beni ders çalışıp, sınavlarda 100 çeksin diye doğurmuş😂 0 0 Yorumla
Çiçekpplikız Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bu sen misin ne kadar küçükmüşsün😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Lisede sakallı mı olaydım ne bekliyon asdjdk Yorumla Çiçekpplikız +1 yıl Of ben bu sitede hep tersleniyorum gerçekten Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Liseye gitmedim direkt sanayi meslek 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ben hiç çalışmazdım takdir teşekkür alırdım. 0 0 Yorumla
kirmizirujkk Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Nayır olamaz asla 😂🤪 içip içip döversin 0 0 Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl evet. özellikle matematik ve geometrim çok iyiydi 0 0 Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 571 cevap paylaştı. İyiydi hiç bi faydasını görmedim mk 0 0 Yorumla
Lalallalaolalaa Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Senin nasıldı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Rezalet asdjdk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Pek sayılmaz
İyiydi ama öyle aşırı inek değildim ortaokulda inektim lisede de ortalama üstü iyi bi öğrenciydim
1 Tane defterim vardı birde kalem başka bir s*k yoktu çok da okumaya niyetim yoktu.
Lise bir de 6 kırıkla gidip üstün başarı belgesiyle mezun oldum istikrar konusu masallah 😂
17 yasimda universitedeydim sen anla gerisini.
Lise bana göre kolaydı ya hala okula gidiyorum tabi ama lise kolaydı bana göre
Benim olduğum yerde herkes ikincilik için yarışırdı.
Annem beni ders çalışıp, sınavlarda 100 çeksin diye doğurmuş😂
Bu sen misin ne kadar küçükmüşsün😅
Lisede sakallı mı olaydım ne bekliyon asdjdk
Of ben bu sitede hep tersleniyorum gerçekten
Liseye gitmedim direkt sanayi meslek
Ben hiç çalışmazdım takdir teşekkür alırdım.
Nayır olamaz asla 😂🤪 içip içip döversin
evet. özellikle matematik ve geometrim çok iyiydi
İyiydi hiç bi faydasını görmedim mk
Senin nasıldı
Rezalet asdjdk
Evet iyiydi
İyiydi.
Orta diyeyim
İyiydi
Evet iyiydi.