Sınıfın öğrenci sayısı komik denecek kadar düşüktü. 2'si kız 3 kişiydik. Arkadaşlarımla aram iyiydi, kızlar benden daha çalışkandı. Lisenin merkezi şehrin ortasına bağlı olmasına rağmen, üniversite kampüsü içinde işitme engellilere özel bölümü vardı. İşitme engelli ortaokuldan mezun olanlar bu lisede okurlardı.
Hiç ağaçlara çıkardık erik toplardık sonra masaları birleştirip üzerinden atlardık su savaşı yapardık hocanın sandalyesine tebeşir tozu yapardık sınavda hocadan cevapları isterdik o değilde kantinden bişey almaya korkardım arkadaşlarım kana susamış vampir gibi gelir cantamda ne varsa yerlerdi korkuma ağaca çıkar da yerdim ahahah Çalışkan olarak illa her okulun var bizim sınıftan Bşr iki anca çıktı ulan öyle mal hocalar geldi ki adamlar ders anlatmıyordu ya bize onu yap bunu getir sunu götür ondan derslerim kötüydü hep çalışkan da kimse yoktu ormanın basında okul olurda gidersen sonuç bu hocalarda tam oraya göre seçmece gelmiş ayy hiç özlemedim aman
Sayısaldık, 20 kız 4 erkek vardı öğretmenlerin göz bebeği olan bir sınıftık yani.. Sonra bir gün rahmetli müdür sınıfta sadece 4 erkek olduğunu görünce onları eşit ağırlığa geçirdiydi hiç unutmam çok üzülmüşlerdi😂Güzeldi ya son sene o üniversiteye hazırlanışımızı hiç unutmuyorum ne hayallerle ders çalışırdık şimdi acaba bu sene atanscaz mı diye düşünüyoruz...
Çalışkandım. Ama efendiyim diye paso tartaklanıyordum. Okulun son günü o çoçugu ( yanlıs anlamayın) duvardan duvara fırlattım. Ya dövebiliyormuşum keske hep dövseydim demedim. Karakterim böyleydi ama o biraz insaflı ve insancıl olabilirdi. Sefa burdan sana selam olsun. Bilinç altımda çeyizlik yorganların en altta olanı gibi kaldın. Kullanılmıyorsun ama hep duruyorsun.
Teknık meslek ve elektronık bölümü gerısını sen düşün 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bütün sınıfın anası gibiydim. Ceketi yırtılan beni bulur saçı örülecek beni bulur makyaj yapılacak beni bulur not isteyecek beni bulur. Valla türbe gibi olmuştum sksksk
Hala bitirmedim liseyi ve gerçekten çok berbat hepsi yobaz geri kafalı siyasal İslamcı akpli ve biosunda güvercin emojisi olan beyinsiz kekolar...(meslek lisesinde okuyorum nasıl okuyorum bende bilmiyorum ama gerçekten zorrrr)
Ben liseliyim şu an, iyi, komik, zeki herhal, erkekleri mük bir sınıf, erkekler kızlara bin basar. Çok güzel samimiyetleri var birbirleri aralarinda. Kizlar biraz havali, samimiyetsiz oluyor, (kizim.)