Eğitim & Kariyer Sevdiğim Kız Suriyeli Türkiye'de Öğretmen? mutludeğilim74 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Edebiyat Öğretmeni olur mu Sizce Güncellemeler+1 yıl Bu Bir Sosyal Deneydi Sadece Tepkinizi Ölçmek İçin Yapılan Bir Propagandadır😂 Sevdiğim Kız Suriyeli Türkiye'de Öğretmen? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aynen onlar gelsin bir de öğretmen olsun senin halanın kızı atanmasın kardeşim aynen. 1 45 Yorumla hsbwhsp +1 yıl Ülke gitmiş ya Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Kendi ana dillerinde eğitsinler de ülkede son kalan milli olayları da kaldıralım diye uğraşıyorlar Yorumla yesilyarpak +1 yıl Biz gayet gelişmiş bir ülkeyiz açıkta bir öğretmen görmedim Yorumla mutludeğilim74 +1 yıl Açıkta Öğretmen Çok Cahil Kafa Yorumla hsbwhsp +1 yıl Ak koyun geldi kaç Yorumla yesilyarpak +1 yıl Şaka şaka valla onlardan değilim Yorumla yesilyarpak +1 yıl Valla makarna yemiyom Yorumla mutludeğilim74 +1 yıl Hsb kime Dedin kız Yorumla hsbwhsp +1 yıl Yesilyapraga demiştim nznenz Yorumla mutludeğilim74 +1 yıl 😅😂 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Valla makarna yemiyom gerçekten Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Adam ironi yapmış niye linçlediniz oğlum 😂😂😂😂 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Türkiye böyle bi hal aldı valla sıkıntı yanlarında olsam döverlerdi herhalde😂😂 Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Ülkemin insanı sinirli 😂😂😂😂 Yorumla mutludeğilim74 +1 yıl Sizce Eveneyimmi Suriyeli İle😊😅 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Tekrar söylüyorum senide gönderecez Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Trolün bitmedi mi kanka 😂 Yorumla mutludeğilim74 +1 yıl Knk Vallaha Trol Değil Yorumla yesilyarpak +1 yıl şu an Troll değilim bu arada bana diyosan Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl O zaman yaşasın ırkımız Çin'e bedel kırkımız ulan Yorumla yesilyarpak +1 yıl Olum suriyeli nasıl güzel olsun ya Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Ordan bakınca hümanist bir tipe mi benziyorum bıktım bu mültecilerden Yorumla hsbwhsp +1 yıl Suriyeli ile evlenecegine ya da bi arapla bekar dur daha iyi Yorumla mutludeğilim74 +1 yıl Şaka Yapmıştım 😂Ama Onlarda İnsan Ama Yinede Si*ktir Olup Gitsinler Yorumla hsbwhsp +1 yıl Irkçı ya da suriyeli düşmanı olduğumdan demiyorum bunu, bi siteye girmiştim dil öğrenmek icjn ve şu an ki arapların ne kadar sahte samimiyetsiz Türk ü sevmeyen ve ne kadar terbiyesiz olduklarını gördüm Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl E dedik trol diye işte Yorumla hsbwhsp +1 yıl Elbet her arap öyle değil ama sen kendi irkinla evlen Yorumla hsbwhsp +1 yıl İroniye de sabrımız yok artık nzbebx Yorumla yesilyarpak +1 yıl Arap demiylelim Türkiye'de yaşayan Araplarda var Yorumla hsbwhsp +1 yıl Yesilyaprak aman yeme makarna bak ironiye bile sabrımız kalmadı artık jsbwnz Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Adam haklı Türkiye'de yaşayan Araplara laf yok hataydan çok Arap arkadaşım var hepsini severim Yorumla hsbwhsp +1 yıl 😒😒 Ne desek öyle deme böyle deme Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl E adam haklı ama bacım 😂😂😂 Yorumla hsbwhsp +1 yıl 4 ümüz bi araya gelsek bi arap dönemeyiz, birbirimizi bile dövemeyiz , sadece tartışıp dururuz Yorumla yesilyarpak +1 yıl Off ya keşke Yunan kazansaydı Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Biz niye birilerini dövüyoruz neden 😂😂😂😂 Yorumla hsbwhsp +1 yıl Bu da dayağa sürtünüyor nznez Yorumla hsbwhsp +1 yıl Olmaz , önce niye deyip cümle sonunda neden denmez , yine niye denir , gizli kapaklı Türkçemizi bozmaya çalışmayın arap seviciler😃😆 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Sakin ya ben namaz kılmadım kılıp gelecem ama cehapeli olarak Yorumla mutludeğilim74 +1 yıl Yaprağamm Suriyeli Güzel Olamazmı Tosunum😂 Yorumla hsbwhsp +1 yıl As bayrakları as bzbwbz Yorumla yesilyarpak +1 yıl Cehapeli bir müslüman olarak geri geldim Suri seven eşşek seviyordur net Yorumla mutludeğilim74 +1 yıl Ekepeden devam et 😂😂😂Onlarda Bizi Eşek Olarak Göri Yaprağammmmm💋💋💋 Yorumla yesilyarpak +1 yıl Estağfurullah kardeşim ampul sevmiyom. Nedemişler. Kk siz RTE eşşeksiz Suri olunmaz Yorumla mutludeğilim74 +1 yıl Ha Bak Bu Doğru Valla 😂 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Baba yapmayın nesli bozmayın Türk’ten devammmmm 0 1 Yorumla mutludeğilim74 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
hsbwhsp Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Öğretmen olabiliyorlar mi 0 1 Yorumla mutludeğilim74 +1 yıl Evet Yorumla
yesilyarpak Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Onuda göndereceğiz 0 3 Yorumla mutludeğilim74 +1 yıl Kardeşim Sevdim Be Yorumla yesilyarpak +1 yıl tamam senide göndeririz. Gönüller ayrılmamış olur Yorumla mutludeğilim74 +1 yıl Bı sg Yorumla
yumega_88 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Abe ben Suri 0 1 Yorumla mutludeğilim74 +1 yıl Gülme Kardeşim Ciddiyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aynen onlar gelsin bir de öğretmen olsun senin halanın kızı atanmasın kardeşim aynen.
Ülke gitmiş ya
Kendi ana dillerinde eğitsinler de ülkede son kalan milli olayları da kaldıralım diye uğraşıyorlar
Biz gayet gelişmiş bir ülkeyiz açıkta bir öğretmen görmedim
Açıkta Öğretmen Çok Cahil Kafa
Ak koyun geldi kaç
Şaka şaka valla onlardan değilim
Valla makarna yemiyom
Hsb kime Dedin kız
Yesilyapraga demiştim nznenz
😅😂
Valla makarna yemiyom gerçekten
Adam ironi yapmış niye linçlediniz oğlum 😂😂😂😂
Türkiye böyle bi hal aldı valla sıkıntı yanlarında olsam döverlerdi herhalde😂😂
Ülkemin insanı sinirli 😂😂😂😂
Sizce Eveneyimmi Suriyeli İle😊😅
Tekrar söylüyorum senide gönderecez
Trolün bitmedi mi kanka 😂
Knk Vallaha Trol Değil
şu an Troll değilim bu arada bana diyosan
O zaman yaşasın ırkımız Çin'e bedel kırkımız ulan
Olum suriyeli nasıl güzel olsun ya
Ordan bakınca hümanist bir tipe mi benziyorum bıktım bu mültecilerden
Suriyeli ile evlenecegine ya da bi arapla bekar dur daha iyi
Şaka Yapmıştım 😂Ama Onlarda İnsan Ama Yinede Si*ktir Olup Gitsinler
Irkçı ya da suriyeli düşmanı olduğumdan demiyorum bunu, bi siteye girmiştim dil öğrenmek icjn ve şu an ki arapların ne kadar sahte samimiyetsiz Türk ü sevmeyen ve ne kadar terbiyesiz olduklarını gördüm
E dedik trol diye işte
Elbet her arap öyle değil ama sen kendi irkinla evlen
İroniye de sabrımız yok artık nzbebx
Arap demiylelim Türkiye'de yaşayan Araplarda var
Yesilyaprak aman yeme makarna bak ironiye bile sabrımız kalmadı artık jsbwnz
Adam haklı Türkiye'de yaşayan Araplara laf yok hataydan çok Arap arkadaşım var hepsini severim
😒😒 Ne desek öyle deme böyle deme
E adam haklı ama bacım 😂😂😂
4 ümüz bi araya gelsek bi arap dönemeyiz, birbirimizi bile dövemeyiz , sadece tartışıp dururuz
Off ya keşke Yunan kazansaydı
Biz niye birilerini dövüyoruz neden 😂😂😂😂
Bu da dayağa sürtünüyor nznez
Olmaz , önce niye deyip cümle sonunda neden denmez , yine niye denir , gizli kapaklı Türkçemizi bozmaya çalışmayın arap seviciler😃😆
Sakin ya ben namaz kılmadım kılıp gelecem ama cehapeli olarak
Yaprağamm Suriyeli Güzel Olamazmı Tosunum😂
As bayrakları as bzbwbz
Cehapeli bir müslüman olarak geri geldim Suri seven eşşek seviyordur net
Ekepeden devam et 😂😂😂Onlarda Bizi Eşek Olarak Göri Yaprağammmmm💋💋💋
Estağfurullah kardeşim ampul sevmiyom. Nedemişler. Kk siz RTE eşşeksiz Suri olunmaz
Ha Bak Bu Doğru Valla 😂
Baba yapmayın nesli bozmayın Türk’ten devammmmm
😂😂😂
Ne güzel hayırlı olsun
Öğretmen olabiliyorlar mi
Evet
Onuda göndereceğiz
Kardeşim Sevdim Be
tamam senide göndeririz. Gönüller ayrılmamış olur
Bı sg
Abe ben Suri
Gülme Kardeşim Ciddiyim