Abi bune herkes bölüm kıyaslaması yapıyor 70-80 net var mı arttıran moral bozmak mı yoksa ciddi misiniz ya ben mi malım aw barajı geçemediysem diyip diyip üzülüyorum sizde ki nasıl kafa
Ve bu sene sınava girdim iyi geçmedi moralim bozuk kendini bi halt sanma güldüm geçtim ama ben değil de bir başkası olsa psikolojikmen çöküşte olan birine özellikle bu üslupla konuşamazsın haddin değil cevap verirsin düzgün bir şekilde kimse seni silah zoruyla sorulara getirmiyor knk ne bu laf çarpma çabası kim üzdü seni burada millete sataşıyonn
En başından dalga geçtin dön bir bak yazdığın şeye benim üslubum emin ol kötü değildi sana gerginim üstüme gelme dedim bence gayet açık ve net. BİM konusuna gelecek olursak çalışırım aybı yok bunun helal kazanç :))
Sana zaten açıklama yaptım orada barajı kastetmedim dedim anlatmak istediğim bence gayet açık ve net. Ben kendime mal demiş olabilirim bu senin de diyeceğin anlamına gelmiyor
Herkes kalbinin ekmeğini yer. Et ki senin de işin rast gitsin kalp kırdın yok yere değer miydi ciddi soruyorum her şeyi boş ver ne olursa olsun dalga konusu olacak bir durum mu geçen sene benim babam vefat etti o stresle girdim sınava gazetecilik geldi şans eseri gitmek istemedim ama gittim bu sene daha iyi yaparım diye girdim ama olmadı. İnsnaları bilmeden yargılama gerçekten çok ayıp
Kızım olabilir hayat bu bende son 3 ay depremden cenazesen falan sınava çalışmadım mesela olur yani ama barajı bilmemenle bunların ilgisi yok bu senin ilgisizliğinden kaynaklnır ve tekrar söylüyorum senin üslubundan dolayı bu kadar dalga geçtim barajı bilmiyorsan bilmiyorum demeliydin
Bende sana orada kastettiğim baraj değildi. Netlerimin hesaplanmamasıydı hepsi yanlış kafasıylayım çünkü bak bastıra bastıra söylüyorum bunu ama anlamamakta ısrar ediyorsun. ayroca bir bölüm okurken diğerine zaten çalışmak beni epey zorlardı ben çok çalıştım falan da demedim ki yapamadım yani ama bunu saçma bir şekilde alay konusu ettin senin en başından bana üslubun yanlıştı ben kendime hakaret etmiş olabilirim sen neden ediyorsun. kalbinin ekmeğini ye ismini bilmediğim kişi. İyi günler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet sen o dediğindensin maalesef sınava girip sınavda baraj olmadığını bilmen gerekirdi
Baraj yok ama net var işte net hesaplanmayınca sayılmıyor ya bunu düşünebilirdin ben öyle yazmışım sende bunu mantık etseydinnn
Hshajdkhdjslfjw güzel kıvırdın
Yok ya kıvırmadım tam olarak dediğim şeyi söylemek istedim baraj yazmışım
Tamam uzatma
Kesssss çeneniii kes kes kessss
Zaten gerginim gelme üstüme 🥺
Gerginlikle ne alakası var ki olmuyorsa girmemek lazım zorlamaya gerek yok
Zaten bu devirde 4 yıllık iyi bölümler okumayıncs üniversite bomboş bir ticarethane oluyor
Niye gizliye geçtinnnnn kdpsğsüsüsüsüsüsüdücğc
Böyle bir seyin profilimde görülmesini istemiyore
Heee kapak yedin diye dimi sende haklısın 😘💅🏻
Aynen kızım barajı geçemeyen birisinden kapak yiyince utandım ahhahahdkskfjkf
Bir de ikinci girişin : D
canım valla süzmesin insnalarla dalga geçecek kadar hemde
barajı geçemeyecek kadar değilim en azından koş BİM kasiyer arıyormış
Aw benim üniversiteye gitmediğimi kim söyledi ben zaten şu an okuyorum ama bölümden memnun değilim gazetecilik okuyorum şu an
Puauahshjsjhajdkwhdjshsha gazetecilik okuyuncada bimde staj yapıyorsun zaten
Ve bu sene sınava girdim iyi geçmedi moralim bozuk kendini bi halt sanma güldüm geçtim ama ben değil de bir başkası olsa psikolojikmen çöküşte olan birine özellikle bu üslupla konuşamazsın haddin değil cevap verirsin düzgün bir şekilde kimse seni silah zoruyla sorulara getirmiyor knk ne bu laf çarpma çabası kim üzdü seni burada millete sataşıyonn
Normal de böyle birisiyle asla dalga geçmem gerçekten ama senin üslubun bunu hakediyor tatlım koş bime cv ver çabuk
En başından dalga geçtin dön bir bak yazdığın şeye benim üslubum emin ol kötü değildi sana gerginim üstüme gelme dedim bence gayet açık ve net. BİM konusuna gelecek olursak çalışırım aybı yok bunun helal kazanç :))
En başında dalga geçmedim mallığa mallık demek gerekir 2. Senen ve barajı bilmemen cidden saçma bimde de zaten çalışacaksın
Sana zaten açıklama yaptım orada barajı kastetmedim dedim anlatmak istediğim bence gayet açık ve net. Ben kendime mal demiş olabilirim bu senin de diyeceğin anlamına gelmiyor
Halen daha açıklama yapıyor cıldırıcam
Herkes kalbinin ekmeğini yer. Et ki senin de işin rast gitsin kalp kırdın yok yere değer miydi ciddi soruyorum her şeyi boş ver ne olursa olsun dalga konusu olacak bir durum mu geçen sene benim babam vefat etti o stresle girdim sınava gazetecilik geldi şans eseri gitmek istemedim ama gittim bu sene daha iyi yaparım diye girdim ama olmadı. İnsnaları bilmeden yargılama gerçekten çok ayıp
Kızım olabilir hayat bu bende son 3 ay depremden cenazesen falan sınava çalışmadım mesela olur yani ama barajı bilmemenle bunların ilgisi yok bu senin ilgisizliğinden kaynaklnır ve tekrar söylüyorum senin üslubundan dolayı bu kadar dalga geçtim barajı bilmiyorsan bilmiyorum demeliydin
Bende sana orada kastettiğim baraj değildi. Netlerimin hesaplanmamasıydı hepsi yanlış kafasıylayım çünkü bak bastıra bastıra söylüyorum bunu ama anlamamakta ısrar ediyorsun. ayroca bir bölüm okurken diğerine zaten çalışmak beni epey zorlardı ben çok çalıştım falan da demedim ki yapamadım yani ama bunu saçma bir şekilde alay konusu ettin senin en başından bana üslubun yanlıştı ben kendime hakaret etmiş olabilirim sen neden ediyorsun. kalbinin ekmeğini ye ismini bilmediğim kişi. İyi günler..
Eyvallah sanada
🙂🙂
Adım buraktı bu arada
Neden söyledin ki
Bilmem adını bilmiyorum diyince söyledim iste
Gizliye aldın diye dedim dikkat etmemiştim
Gizliye almasaydın da ben silerdim yorumu deseydin
Sen yorulmsman icin ben gizliye aldım boş ver
Anladım peki o halde
İsmini bilmiyorum ama iyi günler :)
Beyza 🙂
Peki beyza iyi günler o zaman