Eğitim & Kariyer Kapalılar İzmir'de iş bulabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar tesettürlü ve öğrenciyim İzmir hakkında çok fazla ön yargılar var muhafazakar kesim için partime iş bulabilir miyim sizce? Güncellemeler+1 yıl Haftasonları otellerde kapalılar da çalışabilir mi Kapalılar İzmir'de iş bulabilir mi? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ByTavsann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bulursun öncelikle herkesin bildiği kadar kötü değil orası öyle biyer değil. Ancak bildiğim kadarıyla şöyle bişey var ordaki herkes açıklara alışınca kapalı kişiler dikkatlerini çekmeye başlamış hurafemi artık bilmem 0 0 Yorumla
Liana_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sen de şu an İzmir için önyargılı davranmış olmadın mı? 3 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl üniversite kazanmış okuyan birisin ve sorduğun soruya bak 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Of ne boş yaptınız oraya gitmedim tabiki de çevredekilerin dediklerine tedirgin olurum Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl senin kafan fikrin bilgin yok mu amerikda bir yer değil İzmir Yorumla Soran +1 yıl Canım Amerika'ya da gittim böyle şeyler yoktu ama İzmir'e gitmedim çevremde kim varsa o kadar abarttı ki insan merak ediyor Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl ya bi git işine İzmir'de kapalılıkla ne alakası var çalışmanın çevrenden etkilenenler yasaklansın Yorumla Soran +1 yıl Bana var dendii Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl tamam kapat konuyu sinirlemndiryorzuunuz adamı Yorumla Soran +1 yıl Ahhahshshh tsmsmm Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl slk şy Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Hiç sıkıntı olmaz, İstanbul'da milyon tane kapalı var, her sektörde çalışıyo. ayrıca kapalı kadınlar bazı sektörlerde daha çok tercih ediliyo. 0 0 Yorumla
yardımısever Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl şehirden ziyade insanlıkla alakalı bir şey. şansınızı denemeden, göremezsiniz, ama internete biraz bakın dilerseniz. 0 0 Yorumla
bosbirhesaoopp Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İzmir’liyim de alakası yok rahat ol bulursun. İzmir de yaşayıp çok muhafazakar olan insan da var ve çoğu inançlıdır emin ol. 0 0 Yorumla
YoNsEnGa89 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Olabilir neden olmasın. çok var, ben görüyorum.. 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Önyargılar mahvediyor işte. Tabi ki bulursun kapalı açık olman sorun değil 0 0 Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İş bulunur da çoğu mekan alkollüdür bence ya 0 0 Yorumla
Jeezyy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Bulabilirsin ön yargını kırarak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ön yargım yok çevremdekiler söylüyor bana saçma geliyor zaten gayet özgür bir şehir bana kalırsa Yorumla Jeezyy +1 yıl Yani her yerde iyi ve kötü insanlar var , ilk önce uygulamalardan bak istersen iş için Yorumla
makasaraliği Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl bulursun yahu niye bulamayasin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kapalıların çalışabileceği yerler de var mı Yorumla makasaraliği +1 yıl vardir tabi İzmir'de kapalilarda yaşıyor ayoll 🤣 sen hangi sektörde çalışmak istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Otel kafe mağaza ne olursa en yüksek part time işler neler Yorumla makasaraliği +1 yıl başvurularını yap illlaki bir yer olur avmlere bak yaz ortamını düşünürsek en mantıklı yer oralar 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bulursun neden bulamiycan 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama alkollü yerler fazladır dikkat et Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ulaşır mısın rica etsem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabi takip ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Mesaj atabilirsin Yorumla
Qaanınkedisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Ne tarz kapalısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dar giymem ama çarşaf ferace de giymem geniş tunik pantolona Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Ee İzmir'de sen gibisi cok Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bulurlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bulursun öncelikle herkesin bildiği kadar kötü değil orası öyle biyer değil. Ancak bildiğim kadarıyla şöyle bişey var ordaki herkes açıklara alışınca kapalı kişiler dikkatlerini çekmeye başlamış hurafemi artık bilmem
Sen de şu an İzmir için önyargılı davranmış olmadın mı?
üniversite kazanmış okuyan birisin ve sorduğun soruya bak
Of ne boş yaptınız oraya gitmedim tabiki de çevredekilerin dediklerine tedirgin olurum
senin kafan fikrin bilgin yok mu amerikda bir yer değil İzmir
Canım Amerika'ya da gittim böyle şeyler yoktu ama İzmir'e gitmedim çevremde kim varsa o kadar abarttı ki insan merak ediyor
ya bi git işine İzmir'de kapalılıkla ne alakası var çalışmanın çevrenden etkilenenler yasaklansın
Bana var dendii
tamam kapat konuyu sinirlemndiryorzuunuz adamı
Ahhahshshh tsmsmm
slk şy
Hiç sıkıntı olmaz, İstanbul'da milyon tane kapalı var, her sektörde çalışıyo. ayrıca kapalı kadınlar bazı sektörlerde daha çok tercih ediliyo.
şehirden ziyade insanlıkla alakalı bir şey. şansınızı denemeden, göremezsiniz, ama internete biraz bakın dilerseniz.
İzmir’liyim de alakası yok rahat ol bulursun. İzmir de yaşayıp çok muhafazakar olan insan da var ve çoğu inançlıdır emin ol.
Olabilir neden olmasın. çok var, ben görüyorum..
Önyargılar mahvediyor işte. Tabi ki bulursun kapalı açık olman sorun değil
İş bulunur da çoğu mekan alkollüdür bence ya
Bulabilirsin ön yargını kırarak
Ön yargım yok çevremdekiler söylüyor bana saçma geliyor zaten gayet özgür bir şehir bana kalırsa
Yani her yerde iyi ve kötü insanlar var , ilk önce uygulamalardan bak istersen iş için
bulursun yahu niye bulamayasin
Kapalıların çalışabileceği yerler de var mı
vardir tabi İzmir'de kapalilarda yaşıyor ayoll 🤣 sen hangi sektörde çalışmak istiyorsun
Otel kafe mağaza ne olursa en yüksek part time işler neler
başvurularını yap illlaki bir yer olur avmlere bak yaz ortamını düşünürsek en mantıklı yer oralar 😅
Kapalının gavur İzmir'de işi ne
Bulursun neden bulamiycan
Ama alkollü yerler fazladır dikkat et
Ulaşır mısın rica etsem
Tabi takip ediyorum
Mesaj atabilirsin
Tabiki ama alkollu mekanlardan uzak durmalisin
Ne tarz kapalısın
Dar giymem ama çarşaf ferace de giymem geniş tunik pantolona
Ee İzmir'de sen gibisi cok
Bulursun
Bulurlar