Diğer İzmir'de çalışanlar için kalacak yer? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İzmir'de çalışmak isteyenler için apart, yurt gibi güvenilir kalacak yeri nerde vardır?Bir yardımcı olsanız:)) İzmir'de çalışanlar için kalacak yer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
berk35izmir Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Izmirdemisin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl henüz değilim kalacak bir yer bulayım öyle gelcem nasipse Yorumla Soran +1 yıl sanırım bilginiz yok.. Yorumla berk35izmir +1 yıl Gunluk pansiyonlar daireler var gelirsen beraber gezeriz Yorumla Soran +1 yıl gezeriz? yakışıyor mu size böyle davranmak? yüzünüz kadar kalbiniz de güzel olsaydı... yazık.! Yorumla berk35izmir +1 yıl Yanlis birseymi soyledim ev apart arariz anlaminda bir yorumdu uzuldum Yorumla Soran +1 yıl evet yanlış... tanımadığınız birine söylemeniz yanlış.. ben sadece tavsiye istemiştim. neyse. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Izmirdemisin
henüz değilim kalacak bir yer bulayım öyle gelcem nasipse
sanırım bilginiz yok..
Gunluk pansiyonlar daireler var gelirsen beraber gezeriz
gezeriz? yakışıyor mu size böyle davranmak? yüzünüz kadar kalbiniz de güzel olsaydı... yazık.!
Yanlis birseymi soyledim ev apart arariz anlaminda bir yorumdu uzuldum
evet yanlış... tanımadığınız birine söylemeniz yanlış.. ben sadece tavsiye istemiştim. neyse.