biraz araştırınca bunları buldum! Bana Katılır mısınız?
Mandarince
Arapça
Japonca
Macarca
Korece
Fince
Nahavoca
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
biraz araştırınca bunları buldum! Bana Katılır mısınız?
Japonca, Macarca ve Fince, Türkçe ile aynı dil ailesinde olduğu için Türkçe bilen kişilerin öğrenmesi çok da zor olmuyor. Nahavoca diye bir dili ilk defa duydum, nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Arapça zor ama en zoru değil, bence en zoru Çincedir. Çünkü harf dedikleri şey bir cümle gibi olabiliyormuş, ayrıca resim çizer gibi bir yazı türüne sahip olmaları da dilin aşırı derecede zorlaşmasında büyük bir etken diye düşünüyorum. O yüzden Mandarin Çincesini seçtim.
Bence çince olabilir ama herkese göre değişir bu,
Japonca
Korece
Arapça
Hintçe
Rusça
Fince
Macarca
İspanyolca
Portekizce
Bu diller, karmaşık gramer yapıları, farklı alfabeler ve farklı ses sistemleri nedeniyle zor olarak kabul edilir.
Bence latin alfabesi kullanılmayan tüm dilleri öğrenmek zor. Çünkü önce o dilin alfabesini öğrenmek zorunda kalıyoruz sonra da kelimeleri, cümle yapısını derken iş uzadıkça uzuyor. Heves varsa öğrenilir elbet ama öbür türlü çabuk sıkar
Kiril çok kolay okunan bir alfabedir, arap harflerini okumak da aşırı zor değil.
Çinceeeeeee
Cevap
7Cevap
Valla ben Türkçeyi zor konusuyorum öbür dilleri hiç öğrenemem
Arapça en kolay oğrenılen dildır emın olun banada Çince zor geliyor
Her dilin ayrı bir zorluğu vardır ama dil öğrenin seviye atlatır her zaman.
Bence rusça ve çince ben rusçayı biliyorum ama bizim ülkemize göre bence zor
Ben azıcık bir şey biliyorum. Rakamları, selamlaşmaları falan işte Rusça dediğin gibi biraz zor türkler için:(
Bunu biryerdə okumuştum çince yazıyordu
Çince, vietnamca bu tarz diller 😅
Çince
bilmemki hangisi
arapça
Japonca Çince Korece
Türkçe
Çin Halk Cumhuriyeti
Haha😄
Rusca :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?