Eğitim & Kariyer İş arama uygulamalarından hangisini kullanıyorsunuz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Kariyer. comEleman. net vs. vs Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! İş arama uygulamalarından hangisini kullanıyorsunuz? İş arama uygulamalarından hangisini kullanıyorsunuz? Cevapla Uygulama Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Kariyer. com 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kariyer. net ve Yenibiris. comşu an ki işimde ben başvuru yapmadan Havuzdan seçerek beni aldılar ve çalışıyorum. 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 509 cevap paylaştı. Kariyer ve işkur ama hiçbiri de bir işe yaramıyor.. 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hiç birini çünkü işim var şimdilik. Eğer işsiz kalırsam bakarız ama o da olmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende Şu an is ariyorum bu uygulamalarin hepsi bos kimse donus yapmıyor en iyisi iskurdan bulmak 1 0 Yorumla
chosentarnished Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Selam. Daha çok LinkedIn, indeed, monster. com ve firmaların kendi kariyer sayfaları oluyor 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 964 cevap paylaştı. Kariyeri kullanmıştım bi kere 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 820 cevap paylaştı. Kariyeri kullanıyordum 0 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 327 cevap paylaştı. dönmüyorlar 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 512 cevap paylaştı. kullanmıyorum 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. hiç kullanmadım 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Amelearanıyor. com 0 1 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl ya da direk amele pazarına gidiyorum Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 445 cevap paylaştı. Kariyer 0 2 Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl O siteden defalarca Birçok yere başvuruda bulundu hiçbirisi CV ve bile açıp okumaya tenezzül bile etmedi boş bir site Yorumla SeyyahÖküz1 +1 yıl .. bulundum... cv'mi*.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kariyer. com
Kariyer. net ve Yenibiris. com
şu an ki işimde ben başvuru yapmadan Havuzdan seçerek beni aldılar ve çalışıyorum.
Kariyer ve işkur ama hiçbiri de bir işe yaramıyor..
Hiç birini çünkü işim var şimdilik. Eğer işsiz kalırsam bakarız ama o da olmasın
Bende Şu an is ariyorum bu uygulamalarin hepsi bos kimse donus yapmıyor en iyisi iskurdan bulmak
Selam. Daha çok LinkedIn, indeed, monster. com ve firmaların kendi kariyer sayfaları oluyor
Torpil kullanıyorum😂😂😂😂😂😂
Kariyeri kullanmıştım bi kere
Kariyeri kullanıyordum
Hicbiri
Kariyer linkedin secret cv
Kariyer
dönmüyorlar
kullanmıyorum
Linkedin sevdiğim bir uygulama
İşkur
Hiçbirini
hiç kullanmadım
Amelearanıyor. com
ya da direk amele pazarına gidiyorum
Kariyer
O siteden defalarca Birçok yere başvuruda bulundu hiçbirisi CV ve bile açıp okumaya tenezzül bile etmedi boş bir site
.. bulundum... cv'mi*..
Kullanmıyorum
Kariyer. com
Kullanmıyorum
Hiç kullanmadım 😓