IQ seviyem 98 çıktı sizce iyimi yoksa kötümü arkadaşlar 90 normal oluyormuş benimki 98 çıktı 3 dolara güvenli bir siteden oldum testi bu arada müslüman değilim ve ders notlarım kötü sınıfta bir çocuk bana agnostik olduğum için bu m. l bu canımsın bu aptal demişti çocuk 1.69 50 kilo ben 1.90 falanım istesem onu öldürür dilini keser gözünü oyar bogazını vücudundan ayırırdım ama hapse girmeye katil olmaya gerek yok ordan uzaklaştım ona zarar vermemek için girdiğim test baya zor kendisi teste girse max 75 alır bu testten kendisi m. l aslında müslümanlar mallesef cahil yobaz oluyor sizce 98 IQ iyimi normal mi kötümü Türkiyenin IQ su 86 ymış başka bir ülkeyemi göç etmeliyim sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
üzgünüm ama çok kötü. benim 140 küsürlerdeydi ama anaokulu zamanında psikolog eşliğinde ölçülmüştü. beyin egzersizleri yaparsan yükseltmek mümkündür ayrıca internette ki iq testlerine güvenme. birebir çıkmaz. hastanede/psikolog servislerindekiler daha sağlıklı.
https://www.uplifers.com/iq-seviyesini-yukseltecek-ve-hafizayi-gelistirecek-yollar/
98 normal zeka olmuyormu bizim okuldan biri daha test oldu kendisini tanıyorum onun IQ seviyesi 73 çıktı 98 kötüyse 73 berbat 90 üzeri bence normal ben İnternational IQ testi oldum paralı ve zor bir test dünyaca yaygın bir test
dediğim gibi güvenmiyorum. internette herkes test yapar para alır.
dediğimi dinlersen ölmezsin.
"IQ testleri rehberlik ve araştırma merkezleri, Devlet hastaneleri, özel hastaneler ve özel kliniklerde uygulanabilmektedir. Test için test ortamının düzenlenmesi gerekmektedir. Sessiz, iyi ışık alan, dikkat dağıtan uyaranların olmadığı bir ortamda uygulanması gerekmektedir."
kaldı ki o sitede bende yaptım. birebir sonuç çıkmıyor.
İnternational IQ testi sitesinde sizdemi yaptınız sizin kaç çıktı peki?
2 yıl önce yaptım 152 çıktı. ama ben çok egzersiz yapıyorum çocukluğumdan beri. zeki olmak ayrıcalık benim için. o nedenle durmadan beynimi egzersizler ve gelişmeyle meşgul ediyorum. bunun için sağlam uygulamalar ve yöntemler var.156 olmasını istiyorum açıkcası.
kendimi geliştirmek için asosyal bir kişiliğe büründüm. çünkü zeka ve kariyere fazlasıyla önem veriyorum. bir site vardı adını hatırlayamıyorum ama çocukken üye olmuştum o zamanlar ucuzdu. çok efsane beyin egzersizleri vardı. satranç klubü başkanı olduktan sonra hoca sende potansiyel var seni kayıt edicem diyip müdürle konuşmuştu. yani birileri potansiyelinin farkındaysa gelişmekte daha kolay ve başarılı yollar da izleyebiliyorsun. siteyi hatırladığım ana sana yazarım ismini
Onedio gibi sitelerde yapanlarda var onedioda herkes Yuksek çıkıyor ben onedioda 140 çıktım ama international IQ testinde sonuç 98-103 arası çıktı İki kez oldum 1. cisi 98 çıktı 2. cisi 103 sizce 103 demi kötü? Çok düşük 98 le 103 hemen hemen yakın zaten
onedio zaten eğlence sitesi ya onu ciddiye alan iq testine bile girmesin.98 skalaya göre çok düşük. ama 100 üzeri iyi olabilir. hani şimdi karşılaştırma yapmayı seven biri değilim. ama ilk sonucuna göre bence çok iyi. ama benimle karşılaştırma yapmak istersen kötü. ama dediğim gibi. bir sürü egzersiz var. dert etme yükseltebilirsin. takma kötü yorumları. sen kendine odaklan
Anladım haklısınız zeka önemli ama 120 ve üzeri IQ seviyesine ulaşmakta zor
150 iQ ne demek senin haberin var mı. Karmaşık matemmatik formüllerini, termodinmik yasalarını, fizik kanunlarını, yapılan milyonlarca icadı, sanat eserini yaratan insanların çok büyük bir çoğunluğu o iQ ya yaklasamiyor bile. O iQ ile 10, 12 yaşında dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun oluyorlar
@tiredSavitar kardeşim psikolojik uzman tarafından ben test yapıyorum elin gavrurunun yaptığı siteden değil. elalem yaklaşamıyor ise bu benim problemim mi?
evet haberim var zira teste tabii tutulan benim? çocukluğumdan beri ailem bunun üstüne gidiyor
ben açıklamamı yaptım. inanmayan beni bulsun belge de sunarım onun dışında soruyu soran arkadaş üzülme dert etme. seni aşağılayan dalga geçen insanlarıda umursama senden daha kötü olduklarını bil ona göre egzersiz vb yap. zamanla o gelişir.
@tiredSavitar alicia keys bir şarkıcıdır ama gel gör ki kadının iq 154. yani burdan anlayacağın icat yapan birinin iqsunun 150 lerde olamaması benim suçum değil :D
150 iQ ne demek biliyor musun sen. O fizik kanunlarinin, termodiamik yasalrinin, icat edilen milyonlarca makinenin, o mukemel resimlerin, miziklerin yaraticilarinin çok büyük bi çoğunluğu o iQ ya yaklasamiyor bile. O iQ ile cocuklar 11, 12 yaşında dünyanın en iyi üniversitelerinden mezun oluyorlar. Peki yasen 152 iQ ile 21 senede ne uretebildin. Nasil bir buluş yaptın. Hamdi onları gectim liseyi kaç yaşında bitirdin. Söyler misin bana:)
@tiredSavitar iq umun yüksek olması için veya oldu diye bir şey üretmeme gerek yok?
liseyi her insanın bitirdiği yaşta bitirdim olması gerektiği gibi?
Kariyerine önem veren birinin bu iQ ile simdiye kadar bir seyler ortay koymuş olması gerekir.
donald trump bile 156 a00 koyim neyi savunuyorsun sen
@tiredSavitar şuanda 2. üniversitemi okumaktayım ve kariyerimi senden daha iyi düşünüyorum. uzman tarafından onaylanmış bir sonuça sahibim ve hiç bir bilgisi alakası olmayan biriyle bunu tartışacak değilim. icat üretip üretmemekle iq nun bir olmadığını anladığın an sana gerekli açıklamaları yaparım.
Sanat eseri dedim şekerim. O mükemmel parclarlar besteleyen inslar, ressamlar, heykeltraslr daha birçoğu da zeki. Ama bu iQ degerne ulaşan cok az insan var
ve ben istediğim an istediğimi ortaya koyarım bu seni zerre ilgilendirmez bu kadar bilgi ve her haltı sen biliyormuşsunn gibi konuştuğuna göre sen bir icat koydun ortaya herhalde?
@tiredSavitar ne yapabilirim az insan varsa? ben ulaşmışım demek ki? bunu kabullenememek neden bu kadar zor belge kanıtı sunmadım diye herhalde :D
Trumpun adını biliyorsun ama biz senin adini bilmiyoruz. 152 iQ il 18 yaşında liseyi bitirmiş biri sadece kendini kandiriyordur. Anaokulunda da test yaptıklarını syledin. Devlet böyle cocuklara özel ve hizlandirilmis eğitim veriyor.
iQ testin güvenme derim. Hep benzer tarzda soru soruyorlar ve yeterince alistrma yaparsan dunya da ki gelmis gecmis en yüksek iq ya bile sahip olabilisin
@tiredSavitar adımı duyurmak istesem adımı duyarsın zaten. dışarıda benden de üstün zekalı olup adı bilinmeyen bir sürü insan var. şu yorumu yaparak nasıl bir vasıfsız insan olduğunu belli ettin. kendimi kandırmama ihtiyacım yok beni ve potansiyelimi herkes biliyor. psikolojik destek alırken yapılan bir testti. ve gerçek bir testti. amma takıldın o noktaya. devletten çıkma biri değilim kolejden çıkmayım tatlim. kaldı ki devletin verdiği imkan beni gram ilgilendirmiyor istediğine istediğini verebilir zira herkes aynı imkanı almasına rağmen aynı iq ye sahip değil değil mi? ,:D
@tiredSavitar internet iq testi yaptırmıyorum. anlamakta güçlük çekiyorsun galiba. en doğru testi yukarda da belirttiğim gibi profesyoneller yapar. neyse ya iyi günler kime ne anlatıyoruz
sonunda anlamışsın iq nun yükseltilebildiğini. demek ki benim 152 yapabilmem de doğal. teşekkürler son andada olsa anlamışsın
Yukseltilebilen iQdur zeka değil. İnsan zekası bilgi edindikce artmaz. Sürekli aynı sorulari çözerek refleks geliştirirsin. Öğrenilmiş hafızadan aldığın bilgiyle ilk defa görüp sonuç urettigin aynı sonucu vermez. Bu da iQ testlerinin birer çocuk oyunu ve boş insanlarin mastürbasyon malzemesinden başka bir şey olmadigini gösterir.
@tiredSavitar tamam tiredsavitar sen çok zekisin ve bilgilisin çok billiyorsun öyle olsun muattap olmalayım daha fazla olur mu? iyi günler dilerim
21 yasina 2. Unversiteye başladım diye hava attığını sanıyor. 21 de ikinciye başladığına göre ilk universiten 2 yıllık bir bölümdü. d
Ama sen şimdi yukksek iQ luyum diye ille de 4 yıllık bölüm mu okumaliyim dersin. Sen de haklısın.
Umarım bir gün o daldigin derin uykudan uyanabilirsin "deha" cocuk
@tiredSavitar antalyada yaşıyorum ve turizmciyim doğal olarak üniversite okuyor olduğumu görmeleri için turizm işletme okudum şuanda da hukuk okumaktayım zira kimseye hava atmadım ve dehayım diye dile getirmedim. iq yüksek diye tıp mıp okicak değilim zira istersem okurum.
kaldı ki 4 yıllık kazandığım bölümü kendim red edip turizmi seçtim asıl istediğim mesleği elimde tutmak için :D
Ben zeki olduğumu soylemedim. Bu senin iddian. Ben sadece uyanmana yardımcı olmak istedim
ve şimdide çok iyi bir bölümdeyim ve savcı olucam bunuda ağlayarak günlüğüne yaz. ve o uykudan senin bir an önce uyanmanı dilerim smvkjrelbkrtbh
en azından senin gibi hayatsız kalmayıp cebime meslek koyabiliyorum sen burada sadece klavyede sallıyorsun
@tiredSavitar ben iq testi sorusuna cevap verdim ve sen bana karşı çıkıp durdun. ben burada sonucumu söyledim sen bunun çok zor bir şeymiş gibi asla olmıcakmış gibi belirtiyorsun doğal olarak bu yöne döndü zira başından beri ben dehayım off zekiyim demedim. bu konu buraya geldiyse senin yüzünden geldi
sadece icat yapabilenlerin iq sunun yüksek olabilceğini iddia ederek buraya döndürdün. biraz araştır her iq su yüksek böyle bunu yapmak zorunda değil.
Ben niye agliyim ki. Senin başarılı olmanın bana bir zararı yok. Hatta ayni ülkede yaşadığınızdan bilakis dolaylı yoldan da olsa bana dafaydasi olucaktir. Bundan kıvanç duyarim
hatta öyle değil direkt yetişemeyeceğini iddia ettin
o zaman başında bana bu tarz çıkmalarda bulundun anlayamıyorum?
benim bir derdim yok sonuçta seninle
Bu arada asosyel olduğunu söyledin. İlk defa asosyel bir turizimciyle kasilasiyorum
@tiredSavitar zorunlu stajlardan sonra açılmam gerekiyordu yoksa sınıfta bırakıyorlardı MVGKJETNKJRBH
@tiredSavitar resepsiyonda çok rahatım mesela. ama beni call centera ver asla yapamam. fobim var resmen. asosyalliğin dibini görüyorum o telefonlar gelince
"O fizik kanunlarinin, termodiamik yasalrinin, icat edilen milyonlarca makinenin, o mukemel resimlerin, miziklerin yaraticilarinin"
Sadece icatlar kelimiesini cimbizlaman hoş değil.
"Hayatta basrisi olmayan, işsiz klavye basinsa duran" demişsin de
Aktif olarak 4 farkli spor dalıyla uğraşıyorum. Saatlerce klavye başında değilim.
Ayrıca makine muhensligi 4. sinif öğrencisiyim. Zeki oldugumu da dusunmuyorum :)
@tiredSavitar damarıma basarsan ağzıma geleni sayarım doğal olarak , haklı olarak
Yorumun cok absürt gelmişti. Bende sarsma isteği uyandırdı. Biraz kiskirttim. Evet, haklısın. Özür dilerim.
@tiredSavitar bende özür dilerim o halde fakat söylediklerim yalan değildi. yalan söylemek için bir sebebim yok çünkü. iyi günler dilerim
hayatinin hep mutlu, huzurlu ve tam da istedigin gibi surmesini diliyorum. Bb
89 aptal demek 90 aptalın 1 üstü aptalları 9 puanla geçmişsin ama halen ultra düşük seviyelerdesin. Kısaca gelişmiş bir ülkeyle kıyaslarsak aptal denilecek seviyedesin. 120 130 lar normaldir
Anladım yaş 18 daha ilerlermi sizce zeka
120-130 baya üst seviye zeka oluyor ama
90-100 arası normal zeka benim bildiğim
0-24 puan aralığı zihinsel engelli
25-44 puan aralığı öğretilebilir zihin engelini
45-75 puan aralığı eğitilebilir zihinsel engeli
76-89 puan aralığı donuk zeka-sınır zeka
90-110 puan aralığı normal zekayı
111-129 puan aralığı parlak zekayı
130-160 puan aralığı üstün zekayı
160 ve üstü puan ise dahiliği gösterir.
denmiş
Benimde öyle ama maalesef bebek bile değilsin 100 iq bebek 90 110 arası normal küme
Iyidir