Eğitim & Kariyer Hemşire, öğretmen vs atama tercihleri bu ekrandan mı yapılıyor? XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bireysel kendimiz teecih yapacagiz ya o ekran bu mu? Atamalar acilinca burada mi gozukecek? Hemşire, öğretmen vs atama tercihleri bu ekrandan mı yapılıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 499 cevap paylaştı. Hangi atamalar açıldı hemşire ataması açıldı mı ki? 0 4 Yorumla XxBloomxX +1 yıl Acilmadi galiba iste o yuzden soruyorum Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Hmm anladım. Ben de açılınca tercih yapicam ama hiç bilmiyorum nasıl yapıldığını. Öğrenirsen bana da söyle :) Yorumla XxBloomxX +1 yıl Hic sorma okulda bunu da ogretselerdi keske. Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Evet ya Yorumla
loveislife Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,6b cevap paylaştı. meb den ögretmen yapılır. aisden de kılavuz yayılandıktan sonra bu ekrandan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hangi atamalar açıldı hemşire ataması açıldı mı ki?
Acilmadi galiba iste o yuzden soruyorum
Hmm anladım. Ben de açılınca tercih yapicam ama hiç bilmiyorum nasıl yapıldığını. Öğrenirsen bana da söyle :)
Hic sorma okulda bunu da ogretselerdi keske.
Evet ya
meb den ögretmen yapılır. aisden de kılavuz yayılandıktan sonra bu ekrandan