Arkadaşlar ben Karabük üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinde staj göreceğim devlet yurdu çok uzağa düşüyor ve yemeklerde paralı o nedenle çok da mantıklı gelmiyor şuanlık kykya gitmek Karabükü bilmiyorum başka yerden geleceğim bir öğrencinin kalabileceği daha uygun bir yurt veya apart herhangi bir önerisi bilgisi olan birisi var mı? Hastaneye mesafesi daha yakın bir yer
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bildiğim tek bilgi hiç bir şey bilmediğimdir yeğen
Ben karabüklüyüm eskiden taşkent kyk vardı hastaneye yakın olan orayı toki aldı şimdi soğuksuda var kyk ama ben senin yerinde olsam hubbi hatun kyk yı seçerdim daha işlek her zaman araç bulursun aklına takılan soru olursa yaz cevaplıyayım
Oradan servis geçiyormuş sabah hastaneye giden kaçta geçiyor biliyor musun hubbi hatunun orada?
Ve hastaneden dönüşte de geçiyor mu 5-6 civarları?
Sabah tam kaçta başlıyor bilmiyorum ama hastaneden çıktıktan sonra her türlü bulursun gece 12 ye kadar araç bulabilirsin
Hubbi hatun için dedim bu arada
Hubbi hatunun ordan bir merkeze inmek için bir de hastaneye gitmek için iki dolmuş mu değiştirmem gerekiyor
Dolmuşla gideceksen eğer evet ama dolmuştan inip biraz yürüyerek de gidebilirsin. Birde halk otobüsleri var onlar direk hastanenin önüne kadar gidiyor.
Ha işte ben o otobüslere binmek istiyorum hiç uğraşmadan kaçda hareket ediyorlar sabah özellikle hubbi hatunun ordan ve akşam dönüş saatleri ne veya sizin ordaki rengi ve kart mı geçiyor yoksa elden mi
Bayadır otobüse binmedim ama arkadaşlarıma falan sorup tam saati öğrenebilirim. Bu arada profiline baktım da bu ziraat ibanı karabüğe geldiğinde çıkartman mantıklı değil mi?
Ama şimdi şöyle hastane ve banka saatleri aynı ben haftasonu geleceğim hastane ya ilk günden isterse ibani veya bana izin vermezlerse bankaya gitmeme ne yapacağım
Hmm anladım şimdi, peki yokmu burada hiç arkadaşın falan rica etsen mesela
Gerçekten Karabükle hiç alakam bile yok ve hani ne yapacak ki birisi olsada
Peki ne zamana kadar eline ulaşması gerekiyor bu kartın haftaya mı geleceksin buraya
Evet pztden önce
Anladım sana ulaşabileceğim biyer var mı instagram vs xperim 2 olduğundan buradan mesaj atamıyorum. Bakalım halledebilecek miyiz? Hayatımda hiç bi başkasının yerine kart çıkartmamıştım
Ama sana güvenebilir miyim ben tanımıyorum seni
Yani bana soracak olursan tabiki güvenebilirsin ama bende seni tanımıyorum hiç mantıken.
Bilmiyorum ya gerçekten kafam karıştı sen Instagram hesabını ver eğer ben hiçbir çare bulamaz isem sana yazarım olur mu
Tamam sen bilirsin. Bu arada instagram istememdeki amaç ben de 2 xperim sen de mesaj göndermeye yetmiyor diye. KalmazMert0 halledemezsen eğer yazarsın fake hesap gibi bişeyle yazacaksan eğer kendini tanıtırsın onlara bakmıyorum çünkü
Tamam teşekkür ederim 🙂
Rica ederim
Mesleğin ve yaşın kaç
22 yaşındayım öğrenciyim neden sordun ki
Merak ettim ne bölümü hangi üniversite
Şimdilik bu kadarı yeterli ben de sizi hiç tanımıyorum
Neden basit şeyler sordum
Basitlikten değil hem sizi fazla tanımıyorum hem de yorumlardan herkese açık olarak bazı şeyleri cevaplanak istemiyorum
Anladım ama ben ünlü değilim boş bir hesap
Anladım ben sizin demek istediğinizi ama yorum kısmından okuduğum bölümü ya da kısaca kendimden bahsetmeyi sevmiyorum fazla 3xper olunca mesaj atarsınız olmadı cevaplarım
Ben anlamam o kdr bakmıyorum buraya sadece boş veya dolu soru sormak yorum almak için nadir hesaba bakarsanız çok boş ztn
Anladım siz tanıtın biraz kendinizi o zaman
Ben de öğrenciyim 20 yaşındayım Karabüke staj yapmak için geleceğim öyle yani
Ben de öğrenciyim 20 yaşındayım oraya staj için geleceğim
Anladım ben de öğrenciyim 22 yaşındayım karabüklüyüm
Güzel yardım etmek istemen neden peki sonuçta beni hiç bilmiyorsun
Yardım etmem için bi neden mi aramalıyım sence burada kimsen yokmuş ya bende o yüzden yardımcı olmak istedim
Hayır demek istediğim hani kimse genelde kendini öne atmaz ondan dolayı merak etmem doğal bence
Hmm anladım sen de haklısın evet
Öyle yani 😊
Ee bulabildin mi bari kimseyi
Canım kimden hayır çıkar sence şu devirde yarın bankayı arayacağım Karabükü eğer hallederlerse umarım gitmeme gerek kalmayacak eğer halledemezlerse gelmeye çalışırım gelemezsem bilmiyorum 🥺 of bakalım umarım boşa uğraştırmazlar beni staj yerindekiler ilk günden ister mi veya istemese bile izin verir mi en kötü onları arayıp sorarım ama pek sanmıyorum stajeri o kdr salacaklarini bir de sizin bankanizda küçük veya az insan gelmiyordur diye düşünüyorum kısa sürmez yanı sıra beklemem
O nedenle staj içinde de bana sıkıntı oldu staj saatleri ve bankanın saatleride aynı farklı olsaydı veya 1-2 saat sürem olsaydı yine hallederdim ama işte
Şimdi aklıma geliyor bak 2gün erken gelip kendin halletsene mesela o daha sağlıklı olmaz mı yurtlara giriş de yapabilirsin hem dışarda da kalmazsın. Bide zaten stajyer tam ne iş yapıyor ki 2-3 saat tölerans göstersinler olmadı
Şimdi eğer gelirsem hallederim isimsiz kart alır dönerim geri ama gelemezsem mecbur hastanedekilere diyeceğim bir seferlik izin verirler bence en kötü
Kartı alıp geri mi döneceksin bide. Gelmişken kalsana bari niye gidiyorsun ki
Ya ailesel bir durumdan dolayı yoksa bende devamlı git gel ile uğraşmak istemem 🥺 hepsi ilerleyen günlere bağlı bakalım cuma günü gelip dönmeden de yurda geçebilirim belki bunu dün düşündüm ama bilmiyorum kafam karisti ne yapacağımı şaşırdım biraz her şey çok yalnış zamanda denk geldi
Anladım ama cuma günü gelirsen eğer bidaha geri dönme bence 2 gün için zaten pazartesi mi başlayacaksın staja
Evet pazartesi başlayacağım ailemin bir durumundan dolayı dönmek istiyordum ama aslında dediğin gibi mantıklı olan dönmemek yerleşip alışmak
Ne kadar sürecek peki bu staj
30 gün toplam 1.5 ay Karabükte olacağım haftasonlari tatil olduğu için
Anladım geldiğinde haber et müsait olursan merak ettim seni
Ben de seni 🙂
İnstagram versene
Sorun olmasın sonradan
Nasıl bi sorun
Yani tam olarak kim olduğunu bilmiyorum ya her şey olabilir
Saçmalama be böyle diyince kendimi kötü hissediyorum
Yani ama belli olmaz ben oradaki insanları tanımıyorum bile
Sende haklısın mantıken de neyse ya yapçak bişey yok o zaman
Maalesef 🙂
Tamamdır sorun yok 😊
En ucuzu kyk bence
Tabi ki ucuzluk konusunda bir şey demiyorum ztn ama günlük yol masrafı yemek masrafı ztn düşündüğümüzde fazla oluyor bunun yerine örneğin bir ev apart daha uygun bir özel yurt olursa hiç değilse yoldan kısmak için daha iyi olmaz mıydı diye düşündüm ama Karabük hakkında hiç bilgim yok
Apart kaç tl hiç gitmedin mi😂
Bir arkadaşım 3-4 bin arası gelir dedi bir bilgim yok
Zengin misin o kadar😂😂
Hayır da yola vereceğim parayı oraya veririm
Bence kyk da kal
Her sabah yol çekmek de var ama
Ve çoklu odaya düşmek
Takip atıyımı konusuruz istersen dm den
Tamam
Z ile başlayan benim gell