Özel anadolu lisesinden devam ettirmekle doğru mu yaptım?

37 yaşında çalışan anneyim kızım 15 yaşında 10. sınıfa geçti kızımın dersleri iyi değil matematik hiç yapamıyor yeteri kadar derslerine çalışmıyor kızımın spor bilgisi var antrenmana gidiyor kızım spor lisesine geçmek istiyor ama ben istemiyorum bugün okuluna gittik görüştük ve anlaştık kaydını yaptırdım pek sevinmedi diğer türlü de devlet okuluna verip özel ders aldırmayı düşünmüştüm ama devlettede puansız anadolu lisesine verecektim spor lisesi var yürüyerek gidip gelebileceği ama yetenek sınavıyla almıyor iyi bir okulda değil kızım oraya gitmek istiyor bende spor lisesinde ne işin var dedim oraya zaten vermeyecektim kızım daha şimdiden 3 sene sonrasını düşünüyor üniversite kazanamazsam ne yapacağım spor lisesine gidersem iş imkanlarım olur anadolu lisesi dersleri iyi olanlar için iyide benim derslerim kötü dedi okul arkadaşlarıylada pek konuşmuyor kızım sadece bilgi alın sonra karar verelim demişti ama biz kaydını yaptık iyi mi yaptık kötü mü yaptık bilemedim yardımcı olabilir misiniz lütfen
Özel anadolu lisesinden devam ettirmekle doğru mu yaptım?