Eğitim & Kariyer Tıbbi sekreterlik bölümünden mezun olan kişiler ne iş yapar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tıbbi sekreterlik bölümünü bilen, okuyan veya bu bölümden mezun kişiler, bilgi verir misiniz? Tavsiye ediyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Ben ustteki soruyu yazmadım ama öyle bir soruya evrilmis hahahahah neyse okuyanlar bilenler yazsin lütfenn Güncellemeler+1 yıl Tavsiye ediyor musunuz Tıbbi sekreterlik bölümünden mezun olan kişiler ne iş yapar? Cevapla İş Soruları Bölüm Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç bir iş yapmazlar sinir hastası olurlar saçma sapan bölümler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya hevesim var yapma etmeee Yorumla
Erenim24 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Tıbbi sekreterlik mezunuyum henüz bir iş yapmıyorum. Çekilecek çile değil. Birde inanilmaz ilgi var bu bölüme. 2 seneye atamasida biter tamamen. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2024te bakacağım, ilgiye göre artik.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tibbi sekreter olarak çalışıyorum tavsiye etmiyorum 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsanlara tahmulun azsa zor meslek yani Yorumla Soran +1 yıl Hangi taraftasin, acil mi, banko mu, poliklinik mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlçe sagliktayim ben doktorlarla hemsirelerle denetimlere falan cikiyoruz Yorumla Soran +1 yıl Anladim, kpss ile mi atandin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç bir iş yapmazlar sinir hastası olurlar saçma sapan bölümler
Ya hevesim var yapma etmeee
Tıbbi sekreterlik mezunuyum henüz bir iş yapmıyorum. Çekilecek çile değil. Birde inanilmaz ilgi var bu bölüme. 2 seneye atamasida biter tamamen.
2024te bakacağım, ilgiye göre artik..
Tibbi sekreter olarak çalışıyorum tavsiye etmiyorum
Neden?
İnsanlara tahmulun azsa zor meslek yani
Hangi taraftasin, acil mi, banko mu, poliklinik mi?
İlçe sagliktayim ben doktorlarla hemsirelerle denetimlere falan cikiyoruz
Anladim, kpss ile mi atandin
Evet
Teşekkür ederim
Turkcell global çağrı merkezi
Yapma ya