Eğitim & Kariyer Paramedik/Anestezi mi Beden eğitimi öğretmenliği mi? Ya da çocuk grlişimde olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu 3ü arasındayım Güncellemeler+1 yıl Sizc? Paramedik/Anestezi mi Beden eğitimi öğretmenliği mi? Ya da çocuk grlişimde olabilir? Cevapla Eğitim Soruları Çocuk Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Beden eğitimi öğretmenliği 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi Yorumla Soran +1 yıl Siz eskiden bana yanıt verdiğinizde paramedik demiştiniz Yorumla Acılıkoala +1 yıl Ben kimseye paramedik önermem aksine çok zor iş yapma derim. Büyük ihtimalle anestezi ve paramedik sordunuz ben de size anestezi teknikerleri ameliyat boyunca arkada oturuyor dedim. Yorumla Acılıkoala +1 yıl Paramediğin zorluğu bir yana ataması da çok kötü önermiş olamam. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Beden eğitimin ataması? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Beden eğitimi öğretmenliği
Cidden mi
Siz eskiden bana yanıt verdiğinizde paramedik demiştiniz
Ben kimseye paramedik önermem aksine çok zor iş yapma derim. Büyük ihtimalle anestezi ve paramedik sordunuz ben de size anestezi teknikerleri ameliyat boyunca arkada oturuyor dedim.
Paramediğin zorluğu bir yana ataması da çok kötü önermiş olamam.
Teşekkürler
Beden eğitimin ataması?
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!