Acil servis de hemşire olmak (çocuk acil de olabilir )
Anestezi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi ikisi de birbirinden değerli, kıymetli mesleklerdendir. Birbirinden ayırıp şu iyi veya şu kötü diyemem. Çünkü ikisinin de zor ve kolay yanları var.
Anestezi zor olan tarafı mezun olduğun zaman iş konusunda büyük problem yaşama şansın var. Özel veya farklı kliniklerde ancak tanıdığın biri yardımı ile, işine başlayabilirsin. Bitirdiğin an, kpss yapman gerekecek. Onun haricinde, öyle yoğun koşuşturmalı bir iş değil. Yine yoğunluğu oluyor elbette ama, ama acil hemşiresi gibi bir yoğun ortam olmuyor.
Acil serviste hemşire olmak, mezun olduğunda özel veya birçok özele bağlı kliniklerde bir tık iş imkanın var. Ancak devlet için, kpss şart. Daha yoğun, aktif, koşuşturmalı bir iş ve dikkat etmen gereken bir meslek. Yoğun tempoya kendini hazır hissediyorsan, bu alanda yönelebilirsin.
Sana şunu seç, bunu seç demeyeceğim. Çünkü seni bu konuda etkilemek asla istemem. Sadece belirteceğim nokta şu, kararlarını insanlar yönetmesine izin verme yönetecek olan sen olduğunu bilmelisin. Birinin dediği ile tercih edip, sonra üzülen sen olma canım. Hayırlısı olsun hakkında her şey..
Çok teşekkür ederim 🥰paramedik konusunda sadece hızlı karar üzerine bir şüphem vardı onuda bir senedir meslekte olan herkesle konuşmaya çalıştım zamanla alışırsın dediler bakalım pişman olmayalım da önemli olan bu çocukları çok severim :) o yüzden özellikle çocuk acil istedim
Rica ediyorum. Hayırlısı olsun canım.🩷
Acil biraz kırık bir yer. İhtiyaç nedeniyle bulunduğum zamanlarda bile çok rahatsız ediyor. Sürekli kalmayı düşünemiyorum.
Anestezi ölümsüz gibi bir alan.
Ama acildeki işlerin yarısını şu anda yapay zekaya devredebilirsiniz. Kanamalı, kırık gibi gerçek acil vakalar hariç diğerleri sözlü beyana göre işlem yapılıyor gündüz polikliniğe gel deyip gönderiyorlar zaten. Bu şekilde çalışılan bir alanda insanlar maaş vermenin mantıksız olduğunu fark etmek yöneticiler için çok uzak bir gelecek değil
Ülkede artık her şey zor maalesef özelde köle gibi her bölümde çalıştırırlar yoğun bakım kadın doğum acilde genelde çok nadir ihtiyaç olursa kadın doğum gibi yerlere yönlendirilirsin onuda sanmıyorum ama tabi çalıştığın hastaneyle de alakalı bir durum diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
Cevap
2Cevap
yetişkin acilinde çalışmak
Acil her zaman favorimdir. orada her şeyi görürsün :)
Hayırlısı olsun. :)
Çocuk ve yetişkin acili baya yorucu. Özellikle kalabalık şehirde ise daha zor.
Demek mall canım aptal ben oluyorum degilmi aklın varsa karşıma çıkma s dd
Att iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?