Eğitimli olmayı, kültürlü olmayı, mesleki başarının çalışmak ile geleceğini, insanları dinlemeyi, önce insan odaklı olmayı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Üni çok güzel bir şey ya. Bir sürü farklı ve güzel insan tanıyosun. Kendini geliştirmek için şart
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence boşa zaman kaybı gerçek hayatı öğrenmek istiyorsa bir kişi iş hayatında öğrenmelidir gerçek insanlarla orada karşılaşıyorsun Üniversite laylaylom
Öğretmenlerle haşır neşir olunca gayet kolay bie dönem geçirdiğini fark ediyorsun 😀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Şunu öğretti, bunu öğretti diye sayılacak şeyler değil. Eğitim dediğimiz şey zaten bütün bildiklerini unuttuğunda o öğrendiklerinden kişiliğine yansıyan şeydir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiçbir şey öğretmedi çünkü kazanamadım
Eğitimli olmayı, kültürlü olmayı, mesleki başarının çalışmak ile geleceğini, insanları dinlemeyi, önce insan odaklı olmayı
Üni çok güzel bir şey ya. Bir sürü farklı ve güzel insan tanıyosun. Kendini geliştirmek için şart
Bence boşa zaman kaybı gerçek hayatı öğrenmek istiyorsa bir kişi iş hayatında öğrenmelidir gerçek insanlarla orada karşılaşıyorsun Üniversite laylaylom
İş hayatı bambaşka
İş hayatı hayatın gerçeğidir
İnsanlari tanimayi ve evimden uzakta tek basina yasayabilmeyi kendi kendime yetebilmeyi ogretti
Öğretmenlerle haşır neşir olunca gayet kolay bie dönem geçirdiğini fark ediyorsun 😀
Şunu öğretti, bunu öğretti diye sayılacak şeyler değil. Eğitim dediğimiz şey zaten bütün bildiklerini unuttuğunda o öğrendiklerinden kişiliğine yansıyan şeydir.
Üniversite insana bişey ogretmez üniversite bana şunu öğretti bunu öğretti diyen insaNlari sevmem
Ha bende üniversiteye gidicem bişey öğrenmek için mi hayır iş sahibi olmak için
İnsanların ikiyüzlülüğünü ve yüzsüzlüğünü.
insanların ne kadar boş olduğunu
Yalnız başıma da savaşabileceğimi ögretti
uzaktan bakmayı
Tembelliği
Alttan almayı
Hiç bir şey
hayati
Universite okumadım