Evet sonra öğrenci olduğunu için tecil yaparsın, zaten tecil hakkın var şubeye gidersen de tecil ederler
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
şuanlık tecil hakkım olmadığı için yapamıyorum mesela diyelimki Ankara gaziyi kazandım şubeye kazandığımın belgesini göstersem ertelenirmi kayıt yapana kadar
Böyle emin konuştuğuna göre bilgin var herhalde abi çok teşekkür ederim cidden iyi bir sınav geçirdim sırf bu sebebten dolayı kayıt olamasam hayatım biter resmen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
daha önce tecil yaptırmadıysan kayıt olabilirsin
eğer tecil yaptırdın süresi de doldu ise ancak 2 yıllık bölüme kayıt olabilirsin
daha önce tecil yaptırdım ve şuanlık tecil hakkım yok 2 yıllığa kayıt olabilirim 4 yıllığa kayıt olamazmıyım
aynen dediğin gibi
ne alaka ya kanka o nedenmiş
4 yıllık üniversiteye kayıt için askerlik belgesi lazım sen o belgeyi alamıcağına göre nasıl olcak?
2 yıllıkta istemiyormu kanka?
prdn yaşın büyükse kanka dedim ama alışkanlık peki 2 yıllıkta istenmiyorsa mesela 2 yıllık kaydımı yapsam sonra tecil hakkım olur mu
evet o şekilde olabilir
reis seni özelden eklesem olur mu
ekleyebilirsin
yazdım reis
Evet sonra öğrenci olduğunu için tecil yaparsın, zaten tecil hakkın var şubeye gidersen de tecil ederler
şuanlık tecil hakkım olmadığı için yapamıyorum mesela diyelimki Ankara gaziyi kazandım şubeye kazandığımın belgesini göstersem ertelenirmi kayıt yapana kadar
Üniversite kayıt yaptığın zaman sistme düşüyor zaten, şubeye gidip tecil istiyorsun onlarda tecili onaylıyor
ben internetten baktım üniversiteye kayıt olmadan önce askerlik durum belgesi istiyorlar yazıyor
Yapmadı diye e devletten belge alabilirsin bunun Kayıt a engel olacak bir tarafı yok ki
tam olarak anlamadım abi ya yapmadı derken neyi söz ediyorsun
Askerlik yapmadığına dair belge alırsın, ayrıca hiçbir üniversitede askerlik şartı yokki, sen nerede okuduysan yanlış bilgi vermişler
abi googlede yazıyor istersen bak bir
askerlik yapma şartı değil ya yanlış anladın abi yoklama kaçağı durumdayım durum böyleken üniversiteye kayıt olabilirmiyim bunu demek istedim
Sen gideceğin üniversitenin öğrenci işlerini ara kardeşim, Google'da dünya düzdür de yazıyor
Olabilirsin diyorum bende
Böyle emin konuştuğuna göre bilgin var herhalde abi çok teşekkür ederim cidden iyi bir sınav geçirdim sırf bu sebebten dolayı kayıt olamasam hayatım biter resmen
Hiç bir şey olmaz kardeşim, ben askeri inzibatım kardeşim her şey ile ilgili bilgim var 😂
Ewet
eminmisiniz peki