Simdi ben ingilizce ogretmenligi yazicam ama puanım bu sene düşük geliyor. Mezuna kalmayı da düşünmüyorum. hakkari uni, bayburt uni, harran uni ve siirt uni arasında seçim yapmam gerekiyor. Aralarında en iyisi bayburt uni ama o da gelir mi bilmiyorum. Onun yerine daha güvenli ve güzel bir şehirde ingiliz dili ve edebiyatı da yazabilirim. Mesela Konya Selçuk Üni olabilir ama benim için önemli olan şehir değil kariyer. Ben biraz daha asosyal takılan biriyim o yuzden sehir benim icin onemli degil. İngiliz dili ve edebiyatında ise öğretmenlik yapabilmek için iki yıl daha formasyon almam gerekiyor ama yedi sene de okul okunmaz yani. Ama hakkari universitesi ingilizce ogretmenligi gelirse yazar miyim bilmiyorum. Boyle bir durumda ingiliz dili ve edebiyatı yazmam daha mı mantıklı olur? Bu arada ingiliz dili edebiyatından nefret ediyorum. Hicbir güvencesi yok. Editor olarak falan çalışabilirsiniz deniliyor ama sadece büyük şehirlerde editörlük isi var ve hepsi iletişim fakültesi mezunu istiyor. Zaten başka da bir iş imkanı yok. Üstelik çok da eziklenen bir bölüm neden hiçbir özelliği olmayan getirisi olmayan bir bölümü yazayım bilmiyorum. Mutercim tercumanlik daha iyi is imkani falan var ve Atatürk uniye veya selcuk uniye puanım yetiyor ama onu da ben yapamıyorum yani çeviriler en çok zorlandığım bölüm. Sizce ne yazayım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
gercekten ulkenın bu durumunda en ıyısı tercumanlık.
hersey ıstedıgın gıbı gıtmesı dılegıyle bol sans
Takip et beni. Tüyo al.