Ben İngilizce öğretmeniyim :D Bana itimatınız olsun, sıralama ve puanlar komik şu an. İngilizceden 100 sorudan 93 yapmış biriyim, Türkçeden de 3 hatam vardı, düşünün. Güç bela yerleşmiştim.
Bölüm güzeldir ama atama sıkıntı, puanları düşük gibi görünse de alanımız zordur.
İyi düşünün, Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Ben, maalesef Türkiye'nin en sert eğitim veren yerlerinden birine düştüm :D Hocalar asla Türkçe konuşmadı, onları anlamak için aylarımızı verdik. Ben sadece sınavın birinden Frankestein'ın orijinal halini okuyup o romandan sorumlu tutuldum :D Siz düşünün. Ama bu uç bir örnek.
Çoğu fakültede okuyan arkadaşlarım, doğru düzgün İngilizce görmeden, rahat rahat mezun oldular. Artık okumak kolay dert edinmeyin, genelde tamamını ingilizce anlatmazlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
10 sene önce inanılmaz zordu, şu an elini kolunu sallayan giriyor...
Yapabilirsiniz. 60+ netler yeter.
E ama puanlar yüksek. Sıralama zor değil mi
Ben İngilizce öğretmeniyim :D
Bana itimatınız olsun, sıralama ve puanlar komik şu an.
İngilizceden 100 sorudan 93 yapmış biriyim, Türkçeden de 3 hatam vardı, düşünün. Güç bela yerleşmiştim.
Bölüm güzeldir ama atama sıkıntı, puanları düşük gibi görünse de alanımız zordur.
İyi düşünün, Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
😀 Çok teşekkür ederim hocam :) :)
Estağfurullah...
Başarılar diliyorum, take urself well ^^
Haa sizi bulmuşken soriyim. Sırf İngilizce mi anlatılıyor dersler bölümde?
Ben, maalesef Türkiye'nin en sert eğitim veren yerlerinden birine düştüm :D
Hocalar asla Türkçe konuşmadı, onları anlamak için aylarımızı verdik.
Ben sadece sınavın birinden Frankestein'ın orijinal halini okuyup o romandan sorumlu tutuldum :D Siz düşünün. Ama bu uç bir örnek.
Çoğu fakültede okuyan arkadaşlarım, doğru düzgün İngilizce görmeden, rahat rahat mezun oldular.
Artık okumak kolay dert edinmeyin, genelde tamamını ingilizce anlatmazlar.
Aa öyle mi şansınıza 😀 tamam o zaman çok teşekkür ederim tekrardan.
Ne demek...
Hocam bişey daha sorabilir miyim 😂😂
Matematik yapmasam olur mu acaba? Hiç bişey anlamıyorum çünkü
Öğrendim size sormana gerek kalmadı :)
Yapmasanız oluyormuymuş? :D
Olmuyomuş :D
Türkiye'de hiçbir yerde olmaz öyle :D
Ama nerede lazım Matematik?
Kpss'de...
Ama bence gerek yok, ben çözmüyorum matematik :D
Hem İngilizce kursu hem matematik kursu alamicama göre benim iş yattı 😂😂 kendi başıma matematik yapamıyorum
onemli olan puan degil siralama 18 binle kapatti diye biliyorum cok ucuk bi rakam bencede
Meee. Evet hocamızın dediği gibi zor değil ama ben mezuna kalıp öyle kazanmıştım snxnsn
🙂 Dersleri İngilizce mi anlatıyorlar? Birde kaç puanla girdin
Hayır her zaman İngilizce değil maalesef şu an erasmustayim o biraz gelişmeme katkı sağlıyor ve 390 la girmiştim ben
Oo baya yüksekmiş puanın.. bana göre yani :D
Matematik yapmadan olur mu acaba?
Canim zaten genel sorun matematik kitligimiz 😄 ama ben 11 mat yapmıştım 10 d 1 y
Yani tabiiki matematik etkiliyor siralamani
Eğer yapmazsan ydt de baya yüksek bir net yapman gerekir
Of ya ben yapamam o zaman.. Hayal oldu.. :)
Yapamam deme bende ilk yıl mezuna kalmıştım ve 23 netle başlayıp sınav öncesi 70 kere kadar çıktım yeterki azimli ol
Ama vallahi anlamıyorum hiç bişey :D
Sabır ve azim sadece ♥️
400 yüksek mi
Bence çok yüksek