Sizce sınavım geçersiz sayılır mı? Gözetmen, şüphelendiği için kopya muamelesi yapabilir mi? Gerçektenbilgilikişiler yorumyapsın?

İlk 1 saat boyunca başımı kitapçığımdan hiç ayırmadan sadece soruları çözüp optik forma kodladım, sonrasında ise kitapçığı kapatıp uyudum. Uyandığımda ise soru geçersiz sayılmasın diye, optik formdaki taşırdığımı düşündüğüm yerleri düzelttim. O arada birkaç kez başımı kaldırıp çevreme baktım. Daha sonra ilk çıkış saati geldi ve ben aynı şekilde, çıkış için belirlenen süre dolmadan çıkmak için biraz daha acele ederek optik formdaki taşırdığımı düşündüğüm yerleri kalem ve silgiyle düzelttim. Daha sonra ilk çıkış için belirlenen süre dolmuş olmasına rağmen optik formumu gözetmen hocaya doğru uzattım, o da elini uzatıp " Geçmiş olsun, çıkabilirsin " deyip alıp diğer optik formların arasına koydu, ama sanki üstüne başka optik form koymadı. Daha sonra ise sınıftan çıkıp lavaboya girdim, o yüzden koridorda birkaç kez gidip geldim. Sonra binadan çıktım.
Sizce sınavım geçersiz sayılır mı? Gözetmen, şüphelendiği için kopya muamelesi yapabilir mi? Gerçektenbilgilikişiler yorumyapsın?