Siz ne olmak istiyorsunuz? Bir sürü dertlerle boğuşan bir işveren mi? Yoksa maaş bekleyen ve yine bir sürü dertlerle boğuşan işçi mi?

İşçi
İşveren
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz ne olmak istiyorsunuz? Bir sürü dertlerle boğuşan bir işveren mi? Yoksa maaş bekleyen ve yine bir sürü dertlerle boğuşan işçi mi?

İşveren deyince aklınıza hep binlerce işçi çalıştıran holding sahipleri geliyor değil mi? Hâlbuki Türkiye'de aklınıza gelen işveren sayısı yüzde 10 bile değildir. İşverenin yüzde 90'i 2-3 kişi çalıştıran esnaftir. O yüzden bugünlerde hiç birinizin yerimizde olmasını istemem. Patron olmayı gelin bir de bize sorun.
Ha diyeceksiniz sen nerden bileceksin? İş hayatıma unide okurken amale olarak başlayıp genel müdürlüğe kadar tüm yönetim kademesinde çalışıp sonra patron olmuş birisiyim. İs hayatının tüm kademelerini bilirim. Şimdi diyorum keşke hiç patron olmasaydım.
Evet işverenim ama daha öncesinde çalışan bir mavi yakalıydım,
Almış olduğum ISO 9000 eğitimleri sinde fabrika organizasyonu, birim bölüm ve departmanlar arası iletişimin önemini bire bir yaşayan yine benim ancak! zamanı gelince kenara çekilmem gerektiğinden 4 yıldır işverenlik yapıyorum, fazla olacağını yine benim. hükümetlerin verdiği şans ve refah payını hakları gözetmeksizin dengeli ücret dağılımını çalışanlarıma kesinlikle uygulayan, eşit dağıttıkça geri dönüşümün eğitimlerimi onlarla paylaşınca daha fazla verim alınacağını yaşayan yine benim,
İş veren olun ama adaleti elden bırakmayın...
Ben işverenim ve hiç bir zaman işçi olma hayali kurmadım. Yaptığım işler de hiç bir zaman insanların yaptığı gibi dert tas olan işlerden olmadı. Hep hayatıma mantıklı işler buldum. Hiç hak yemedim hiç hak yedirmedim hiç evrak işleriyle eleman dertleriyle ilgilenmedim. Kendime bir söz verdim ve, Hayatımı yaşayamamışım demeyeceğim yaşlandığımda.
Beni rahat bıraksınlar da çok para kazanmasam olur. Yeter ki çok insanla muhattap olmadan 10 saat 12 saat işimi yapıp evime s. tir olup gideyim. Yeter ki koyduğum mesafeye sadık kalıp iletişimi olabildiğince azaltsınlar. İş hayatındaki insanların çoğundan nefret ediyorum
@künefeayran ayni ben
@Isimsizx0000 öyle cidden. Samimiyetsiz, bencil insanlardan nefret ediyorum
Cevap
18Cevap
İş veren olmam zor
İşverenin işçi kadar derdi yok emin ol. Bir sürü destek alıyorlar devletten. He daha iyi kazanç için başını ağrıtırsa bedelini öder.
İşveren olmak daha mantıklı. İşini takip etmen yeter. Günümüzün en büyük derdi, memur katlarında işini yapmayan ya da zoraki yapan ve takip etmeyen bir sürü insanın olduğu.
kim kraliçe olmak varken köle olmak ister ki?
Güzellik merkezi açmak isterim ilerde yapabilirsem yani acabilirsem kaliteli güvenilir bir yer olmasını sagliycam
Neden bu seçenek sunulmuşken işçi olmak istenir ki 🤣
Herkes hakettiğini alır. İsteklerin önemi yok.
2002 yılında işçi olma dönemini kapattım. 21 yıldır kendi işimin patronuyum.
İkiside çok zor direk piyango kazanıp zengin olsak olmuyomu hahahah
Kendini işini kurup iş veren olmak çok daha mantıklı
İkisinin ucu da aynı hep sinir stres en iyisi çalışmadan kazanmak
Kendi işmi kurmak istiyorum
Elimde olsa da herkese istediği işi verebilsem 😞
Hiçbiri..😅😎✌🏻
İşçisin sen işçi kal 😂
İşveren olmak isterdim
Hem işverenim hem işçiyim
İş verenin yükü çok ağır, işçi olmak daha iyi. 😇
puahhahaah iş verenin yükü çok ağırsa işçi olsun :D ama işçilerin işveren olma şansı var mı çoğunluğunun yok
Dostum...
Yaşamadan konuşmamak lazım. Davulun sesi her zaman hoş gelir. Bir defa firma senin olduğu için en çok sen çalışacaksın, en çok sen stres olacaksın. Çünkü o firmayı sen kurdun, firmayı kaybetmek istemeyeceğin için bir şeyleri sürekli düşünmesi gereken sensin.
Hiç kimse senin firmana senin kadar özen göstermez, üzerine titremez. Bunların hepsi bir yük.
İnsanlarla uğraşmak, her kafadan bir ses çıkıyor, sürekli birileri kuyunu kazıyor vs. Daha çok yolun başındasın. 🤞
Yazilimci olmak istiyorum
Neden işçi olayim ya sjcbjsbcbd
bı devirde işçi. salla başını al maaşını.
evlenmek ev hanimi olmak
Bu devirde işveren de zor işçi de zor
Isveren
İşveren
İşçi.
Iş veren
Enayi değilim çünkü
İsveren
İş veren
işverenin ya.
İşveren tabi ki de
İşle fazla uraşmasın