Eğitim & Kariyer Tıbbi sekreterlik AÖF puanı kaç? meryjerypely Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor 2 yıllık olan bu bölümü 1 senede bitirebilir miyim?Bu bölümden sertifika aldım MEB onaylı Tıbbi sekreterlik AÖF puanı kaç? Cevapla Bölüm Soruları Sertifika Soruları AÖF Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yakamoz184 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tıbbı sekreter olmak için ne okumak lazım ne yapmak lazım paylaşır mısın bide ne iş yapıyorlar tam olarak 0 0 Yorumla
vvandering Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl şu an ne mezunusun lise mi? 0 2 Yorumla meryjerypely +1 yıl Evet Yorumla vvandering +1 yıl Lisans mezunuyum ben sınavsız açıktan parayla kayıt yaptırdım o yüzden sordum 🙏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnternette yazıyordur puan 0 36 Yorumla meryjerypely +1 yıl bir şey sorcağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sor bakalım Yorumla meryjerypely +1 yıl Bu meslekte doktorun yanında sekreterlik yapsam asgariden ne kadar fazla alabilirim Yorumla meryjerypely +1 yıl Asgari ücret almak zoruma gidiyorda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani aynı alıyorlar diye biliyorum ben Yorumla meryjerypely +1 yıl Peki kariyer yapma imkanım var mı bu meslekte orada tercüman sekreter olma ihtimalim de var ve en az asgariden 3 bin fazla alırım bence gelistikce Yorumla meryjerypely +1 yıl Öyle değil mi Yorumla meryjerypely +1 yıl Şimdi kursuna gittim iş garantimde var ama ben ünisini okuyacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağzın güzel laf yapıyor insanlarla aran iyi midir Yorumla meryjerypely +1 yıl Evet hatta diksiyonum çok düzgün olduğunu ve konuştukça benimle keyif aldıklarını söylerler genellikle Yorumla meryjerypely +1 yıl Ve çok enerjik olduğumuda derler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki böyle sekreter gibi oturmak yerine gezmek daha mı güzel sence atıyorum hastanelere falan gitmek Yorumla meryjerypely +1 yıl Sekreter gibi zor otururum çünkü çok enerjiğim ilk olarak zaten yönlendirme kapıda karsılama sekreteri olurum sonra o hastanelerde gördüğün sekreterlerden sonrada doktorun yanında çalısırım Yorumla meryjerypely +1 yıl Aslında olmak istediğim iki meslek var biri parapsikolog (metafizik uzmanı, spritüel şeyler) bunun için yurt dısı ve dil gerek diğeri görsem öğretmeni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman sana daha uygun bir meslek önerebilirim Yorumla meryjerypely +1 yıl Öner canım Yorumla meryjerypely +1 yıl Merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan yazayım mı ama fikrimi çalarlarsa karışmam Yorumla meryjerypely +1 yıl Yok yaz canım farketmez hem çok merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaçtı Yorumla meryjerypely +1 yıl Bugün doğum günüm 22 ye yeni girdim:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi ya doğum günün kutlu olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman benden doğum günü hediyesi olarak sen mümessil olmalısın bence Yorumla meryjerypely +1 yıl Tesekkür ederim ilk sen kutlamıs oldun bu arada daha kutlayacaklar :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddi misin kızların genelde 00.00 da yazanı çok olurdu ama 😂😂 Yorumla meryjerypely +1 yıl Tıbbi sekreter olacağım canım benim Babam iş bulacak ama bana tıbbi sekreterlik sertifikam ile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mümessil ı biliyor musun? Yorumla meryjerypely +1 yıl Olur ama bizimkiler bilmez böyle şeyleri çok çevrem yok hem Yorumla meryjerypely +1 yıl Onun eğitimini aldm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam senlik işte ve gelir olarak da baya doygundur Yorumla meryjerypely +1 yıl Yani 3 eğitim mümessillik, eczane teknikerliği, tıbbi sekreterlik kuslarına gittim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip attım yazar mısın bana Yorumla meryjerypely +1 yıl Ve üniversitesini okuyacağım aöften tıbbi sekreterlik istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sende tam mümessil ışığı gördüm o konuda konuşmamız lazım 😂 Yorumla meryjerypely +1 yıl Bakıyorum Yorumla meryjerypely +1 yıl Zmdmdndndbdb Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır bitiremezsin 0 2 Yorumla meryjerypely +1 yıl Bölüm puanı kaç ki kuzum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 310 diye biliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tıbbı sekreter olmak için ne okumak lazım ne yapmak lazım paylaşır mısın bide ne iş yapıyorlar tam olarak
şu an ne mezunusun lise mi?
Evet
Lisans mezunuyum ben sınavsız açıktan parayla kayıt yaptırdım o yüzden sordum 🙏
310 puanı
Cok dusuktur
İnternette yazıyordur puan
bir şey sorcağım
Sor bakalım
Bu meslekte doktorun yanında sekreterlik yapsam asgariden ne kadar fazla alabilirim
Asgari ücret almak zoruma gidiyorda
Yani aynı alıyorlar diye biliyorum ben
Peki kariyer yapma imkanım var mı bu meslekte orada tercüman sekreter olma ihtimalim de var ve en az asgariden 3 bin fazla alırım bence gelistikce
Öyle değil mi
Şimdi kursuna gittim iş garantimde var ama ben ünisini okuyacağım
Ağzın güzel laf yapıyor insanlarla aran iyi midir
Evet hatta diksiyonum çok düzgün olduğunu ve konuştukça benimle keyif aldıklarını söylerler genellikle
Ve çok enerjik olduğumuda derler
Peki böyle sekreter gibi oturmak yerine gezmek daha mı güzel sence atıyorum hastanelere falan gitmek
Sekreter gibi zor otururum çünkü çok enerjiğim ilk olarak zaten yönlendirme kapıda karsılama sekreteri olurum sonra o hastanelerde gördüğün sekreterlerden sonrada doktorun yanında çalısırım
Aslında olmak istediğim iki meslek var biri parapsikolog (metafizik uzmanı, spritüel şeyler) bunun için yurt dısı ve dil gerek
diğeri görsem öğretmeni
O zaman sana daha uygun bir meslek önerebilirim
Öner canım
Merak ettim
Burdan yazayım mı ama fikrimi çalarlarsa karışmam
Yok yaz canım farketmez hem çok merak ettim
Yaş kaçtı
Bugün doğum günüm 22 ye yeni girdim:)
Hadi ya doğum günün kutlu olsun
O zaman benden doğum günü hediyesi olarak sen mümessil olmalısın bence
Tesekkür ederim ilk sen kutlamıs oldun bu arada daha kutlayacaklar :)
Ciddi misin kızların genelde 00.00 da yazanı çok olurdu ama 😂😂
Tıbbi sekreter olacağım canım benim
Babam iş bulacak ama bana tıbbi sekreterlik sertifikam ile
Mümessil ı biliyor musun?
Olur ama bizimkiler bilmez böyle şeyleri çok çevrem yok hem
Onun eğitimini aldm
Tam senlik işte ve gelir olarak da baya doygundur
Yani 3 eğitim mümessillik, eczane teknikerliği, tıbbi sekreterlik kuslarına gittim.
Takip attım yazar mısın bana
Ve üniversitesini okuyacağım aöften tıbbi sekreterlik istiyorum
Ben sende tam mümessil ışığı gördüm o konuda konuşmamız lazım 😂
Bakıyorum
Zmdmdndndbdb
Hayır bitiremezsin
Bölüm puanı kaç ki kuzum
Ben 310 diye biliyorum
herkes yasdı