Polis mi daha fazla maaş alır atanmış bir tibbi sekreter mi?
Kararsizim
Kararsizim
Cevap
1Cevap
Tanıdığım 5 yıllık bir tıbbi sekreter var ama çakılı kadro diyorlar sanırım yeri hiç değişmiyor mesailerle birlikte 72 bin aldığını söylemişti.
Ekimde kurayla tıbbı sekreter alacaklarmış ilokul lise sertifa yok başvurabiliyommu sertşfaka istemiyor
Yani bizde ek odemeler var nobet tesvik vs tibbi sekreterlikte de vardir muhtemelen polisi bilmiyorum
Atanmış bir tıbbi sekreterim. 52 falan yatıyor. Döner sermaye 6 yattı bu ay, teşvik 3 bin. 61 falan
Bir yıldır nöbete kalmıyorum ama kalanlar 130 saat Tuttuklarında 10-13 bin daha fazla alıyorlar. Acilde tutanlar 17 falan alıyorlar nöbetten
Polisler de yüksek alır. Sosyal medyada polislerin az aldığı gibi bir haber olur her zaman ama oradaki rakam net maaş. Bunu Doğu görevi, yurt dışı görevi, falanı fistan eklemeden söyleniyor. Bir polis yan ödemelerle beraber 90 binden aşağı almıyor bugün
Doğuda güneydoğuda s
Suriyede görev alan polis en az ortalama 100 bin alır. Ama Ankara ve İstanbul gibi diğer şehirdeki toplam maaşları 60-70 k arası. Polis hemşire sekreter hepsi 2-3 aşağı yukarı aynı
Yazdığın cümleden sen bir şey anladın mı
Tamam arkadaşım aynı şeyden bahsediyoruz. Ortalama tüm memurlar 52 net maaş alır. Fizyoterapi teknikeri, Sağlık teknikeri, Tıbbi sekreter, Radyoloji teknikeri, Hemşire, polis.. Hepsinin net maaşı 2-3 bin TL farkla aynı. Ama nöbetler, döner sermaye, Doğu veya yurdisi görevi falan derken hepsi değişiyor. Ama herkesin eline 52 binden daha fazla para geçiyor 52 değil. Benim net maaş 52 ama elime geçen para bu ay 61 oldu. Nöbet tutsam 75 olacaktı.
Burdan sor
Sekreter dönerle daha fazla alabilr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, bu karar gerçekten önemli çünkü meslek seçimi hayatını büyük oranda etkiler 🌟 Atanmış bir tıbbi sekreterin maaşı çalıştığı kurum ve tecrübeye göre değişir, genelde müdürlük ve bazı ek haklar varsa maaş artabiliyor. Polisler ise görev zorluğu ve sorumlulukları nedeniyle genellikle daha yüksek ve düzenli bir maaş alırlar. Senin için hangi mesleğin daha anlamlı ve heyecan verici olduğunu düşünmek de lazım 😊 Unutma, kariyer sadece para değil, aynı zamanda senin mutlu olmanla da alakalı! Hangi alan seni daha çok heyecanlandırıyor? 🌷🎯