Eğitim & Kariyer Önü açık 2 yıllık bölümler neler? Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bir tane okurken, sınavsız ikinci üni kapsaminda bir tane daha okuyayım dedim ama okuduguma degsin istiyorum. Ataması yüksek, iş imkanı fazla hangi bölümler var. Önü açık 2 yıllık bölümler neler? Cevapla İş Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Sağlık Tıp ile ilgili bölümler bence. 0 0 Yorumla
Ogzhanerdem Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Sağlık bölümleri bence her zaman önü açık olucak 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sağlık sektörüyle ilgili bölümler olabilir. Elektrik makina ile ilgili bolumler 0 0 Yorumla
LUCKAS Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Tıbbi sekreterlik. Bu aralar ataması en fazla olan bölüm 0 0 Yorumla
Micos14 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ben hukuk okuduğum halde önümün açık olduğunu düşünmezken millet 2 yıllık bölümle köşeyi döneceğini düşünüyor. İlginç. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sağlık Tıp ile ilgili bölümler bence.
Sağlık bölümleri bence her zaman önü açık olucak
Sağlık sektörüyle ilgili bölümler olabilir. Elektrik makina ile ilgili bolumler
Tıbbi sekreterlik. Bu aralar ataması en fazla olan bölüm
Ben hukuk okuduğum halde önümün açık olduğunu düşünmezken millet 2 yıllık bölümle köşeyi döneceğini düşünüyor. İlginç.
şu an okudugun 4 yillik bolum hangisi.
Bilgisayar programcılığı
Sağlık her zaman karın doyurur
Tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik
harita sağlık diş protez
Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik