Her sene oluyor çünkü. Bu ülkede kör topal da olsa bir hukuk, yarım yamalak da olsa liyakat varken bile çaldılar. Her şeyin çivisi çıkmışken mi çalmayacaklar?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
🥺 yahu ben gecelerimi gündüzlerimi verdim 2 günde saçlarıma ak düştü yemin ediyorum çok çöktüm
10 yaşındaki çocuğun yapabileceği bir siteyi kaale almak ne kadar doğru , öyle siteleri yapmak çok basit gene birileri insanları trolliyer başka kanıt vs. yok böyle şeylere inanmamanızı öneriyorum
valla o kadar basitki o tarihi yapmak , ben yazılımcıyım benim aynen öyle bir site yapmam 15 dakikamı almaz :) bak sana diyorum normal bir insan bile senin üstteki yazdığını öğeyi denetle deyip kendi istedğini yazar :) googleye bi sor öğeyi denetle nasıl yapılır :) böyle şeylerede inanmayın
yapıcak bişey yok aslında yapıcak bişey var oda sınavı iptal edip başka bi tarihe erteleyip öyle sınav yapmak oda çok zaman alır tekrar çalışmasıydı siniriydi sitresiydi
bu ülkede hak adalet mi var? şikayet etsek ne olcak, sanki gerekeni yapıyolar, ben rabbime havale ettim bu dünyanın ahiretide var kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz sen merak etme