Şaka yapıyorum tabiki ne işin olur sanayi de ama 100 bin iyi para Sağlık bakanlığı vs üzerinden devam et araştır belki onlar ücretsiz verir kadın girişimci vs diyerek
Bayan kuaförü aşırı vizyonsuz ve zor öyle hemen iş yeri acamazsin orada burada uzun süre surunduruyor ayrıca ilgim olmadığı ixin anca mahalle kuaförü olur. Ama ilgilendiğim bir alan olan güzellik salonu çok daha geliştirilebilirim ilgim ve hevesim olduğu ixin
Kendinize güveniyor iseniz sponsor ödeneği ile güvenilir ortakla güzel işler basarabilirsiniz. Benim var tanıdığım yazılımcı 2 kişiler e ticaret de düşünüyorlar kendi işlerini de yapıyorlar hayirlisi olsun sizin için
Estetisyen? Tıp okuyup Tusta derece yapıp 5 yıl da Plastik Cerrahi uzmanlık eğitimi alan enayi mi oluyor? Ki bence en azından lisans düzeyinde sağlık eğitimi alınmadan asla girişimsel bir işlem yapılamamalı hele yüz bölgesine
Estetik cerrahi ve estetisyenin aynı şey olmadigini biri sana anlatsın mi 😂 yoksa ben kizarak aynı şey olmadığını anlatayım mı. ayrıca uzmanlık eğitimi diye bir şey yok 4 yıl asistanlık var. Tus ile atanip 4 yıl asistan doktorluk yapan kişi uzman olur. Dolgu vs yapmak için okumak lazım evet ama diğer işlemler iğneli işlem mezoterapi cilt bakımı vs şeyler için gerek yok ki iş yeri sertifikası yeterli oluyor teşekürler 😊
Hanımefendi, öncelikle doktorum. Anlatmakla zahmet etmeyiniz, aynı şey olmadıklarını biliyorum. Sadece böyle sertifika vslerle tıbbi komplikasyon riski özellikle sinir ve arter komşulukları açısından pek de düşük olmayan yüz bölgesine girişimsel işlemi sağlık okumamış birinin kestirme yoldan merdivenaltı yapmasına sitemimi belirttim. Ayrıca asistanlığın diğer adı da uzmanlık eğitimidir, tıp camiasında böyle adlandırıyoruz. 4 yıl demişsiniz bu branştan branşa değişir, cerrahi branşlar 5 yıldır göz hariç. Sağlıkla alakanız varsa girişimsel derken hangi işlemleri kastettiğimi anlamışsınızdır diye ümit ediyorum. Ben tek bir sertifika ile bunun yapılıyor olmasına karşıyım.
Evet biliyorum bahsettiğiniz komplikasyona sebep olan işlemleri en azından 2 yıllık sağlık alanı okumayan kişilere yaptirmiyorlar zaten. Ha dolgu vs yapmak için sağlık okumayı da dusunuyorum ama bahsettiğimiz sertifika problem yaratıcak işlemler için verilmiyor zaten cilt bakımı dediğimiz ( kraliçe bakımı , temizlik , maske , dermadol dediğimiz iğneli işlemler , leke tedavileri ) gibi , kalıcı makyaj , altın oran kas alımı , gibi şeyler. Ayrıca yüz anatomisi gibi şeyler öğreniliyor bu süreçte yanlış bir yere işlem yapmamak için geri kalan kısmı kişinin inssiyatifini düzgün kullanmasına kalıyor. Evet merdiven altı yerler oluyor doğrudur ama ben eğer iş yeri açarsam yetkime göre profesyonel bir yer açmayı isterim. Öyle yetkim olmayan işlemleri almak kısa vadede para kazandirsada uzun vadede bana ve işletmeme zarar verir. Ve psikiyatri de 4 yıllık teşekkür ederim evet 5 yıl oluyor cerahilwr unutmuşum onu teşekkür ederim 🙏
Zaten 100 bin TL gibi bir uçuk rakam olması da benim kaliteli eğitim almak istediğimi ve merdiven altı olaylarına girmeyecegimi de gösterir diye düşünüyorum yinede bilgilendirme için saolun güzel sohpetti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence de çok pahalı
Bağcılar oto sanayide o paraya sana mühendislik diploması verirler yoldurmayın kendinizi
Haha estetisyen oluyorsun ama o paraya da ayrica bir kadın olarak sanayide bir gelexek görmem mumkunmu
Şaka yapıyorum tabiki ne işin olur sanayi de ama 100 bin iyi para Sağlık bakanlığı vs üzerinden devam et araştır belki onlar ücretsiz verir kadın girişimci vs diyerek
Araştırdım öyle şeyler yok
Daha uygun egitimlerde var tabi 20 bin gibi
Sen ne istiyorsun tam anlamı ile
Git bayan kuaförü eğitimi al
Ama bu akademi kaliteli ve iş yeri açınca insanlar aa egitimi beauty
Angel den almış diyiecekler. Guvenilirlik sağlıyor yani
Bayan kuaförü aşırı vizyonsuz ve zor öyle hemen iş yeri acamazsin orada burada uzun süre surunduruyor ayrıca ilgim olmadığı ixin anca mahalle kuaförü olur. Ama ilgilendiğim bir alan olan güzellik salonu çok daha geliştirilebilirim ilgim ve hevesim olduğu ixin
İlgin ve hevesin varsa elbette onu yap
İnşallah
Hakkında hayırlısı olur inşallah
100 bin TL eğitim için çok ismek bu eğitimi hatta daha iyilerini bedavaya veriyor.
İsmek sertifika veriyor mu?
İş yeri açabilir sertifikasi veriyor mu sizce?
Zaten meslek edindirme kursu
MEB onaylı sertifika veriyor.
100 tl ye gider Python eğitimi alırdım yerinde olsam
100 TL değil 100 bin tl
Ohaaaaaaaaaaaaa sakın alma gel ortak iş kuralım
Ne işi 😂
Yazılım ve siber güvenlik
Sermayem yok :(
Benimde artık tek umudum üniversite arkadaşlarıyla ortaklaşa girmek
Kendinize güveniyor iseniz sponsor ödeneği ile güvenilir ortakla güzel işler basarabilirsiniz. Benim var tanıdığım yazılımcı 2 kişiler e ticaret de düşünüyorlar kendi işlerini de yapıyorlar hayirlisi olsun sizin için
Hepimiz için hayırlısı olsun ya maalesef bu devirde genç olmak çok zor
Çok zor cidden bende çok zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun
Amin hocam
100 bin tl cok cok pahali
Değmez.
Estetisyen oluyorsun ama
Estetisyen? Tıp okuyup Tusta derece yapıp 5 yıl da Plastik Cerrahi uzmanlık eğitimi alan enayi mi oluyor?
Ki bence en azından lisans düzeyinde sağlık eğitimi alınmadan asla girişimsel bir işlem yapılamamalı hele yüz bölgesine
Estetik cerrahi ve estetisyenin aynı şey olmadigini biri sana anlatsın mi 😂 yoksa ben kizarak aynı şey olmadığını anlatayım mı. ayrıca uzmanlık eğitimi diye bir şey yok 4 yıl asistanlık var. Tus ile atanip 4 yıl asistan doktorluk yapan kişi uzman olur. Dolgu vs yapmak için okumak lazım evet ama diğer işlemler iğneli işlem mezoterapi cilt bakımı vs şeyler için gerek yok ki iş yeri sertifikası yeterli oluyor teşekürler 😊
Hanımefendi, öncelikle doktorum.
Anlatmakla zahmet etmeyiniz, aynı şey olmadıklarını biliyorum.
Sadece böyle sertifika vslerle tıbbi komplikasyon riski özellikle sinir ve arter komşulukları açısından pek de düşük olmayan yüz bölgesine girişimsel işlemi sağlık okumamış birinin kestirme yoldan merdivenaltı yapmasına sitemimi belirttim.
Ayrıca asistanlığın diğer adı da uzmanlık eğitimidir, tıp camiasında böyle adlandırıyoruz.
4 yıl demişsiniz bu branştan branşa değişir, cerrahi branşlar 5 yıldır göz hariç.
Sağlıkla alakanız varsa girişimsel derken hangi işlemleri kastettiğimi anlamışsınızdır diye ümit ediyorum.
Ben tek bir sertifika ile bunun yapılıyor olmasına karşıyım.
Evet biliyorum bahsettiğiniz komplikasyona sebep olan işlemleri en azından 2 yıllık sağlık alanı okumayan kişilere yaptirmiyorlar zaten. Ha dolgu vs yapmak için sağlık okumayı da dusunuyorum ama bahsettiğimiz sertifika problem yaratıcak işlemler için verilmiyor zaten cilt bakımı dediğimiz ( kraliçe bakımı , temizlik , maske , dermadol dediğimiz iğneli işlemler , leke tedavileri ) gibi , kalıcı makyaj , altın oran kas alımı , gibi şeyler. Ayrıca yüz anatomisi gibi şeyler öğreniliyor bu süreçte yanlış bir yere işlem yapmamak için geri kalan kısmı kişinin inssiyatifini düzgün kullanmasına kalıyor. Evet merdiven altı yerler oluyor doğrudur ama ben eğer iş yeri açarsam yetkime göre profesyonel bir yer açmayı isterim. Öyle yetkim olmayan işlemleri almak kısa vadede para kazandirsada uzun vadede bana ve işletmeme zarar verir. Ve psikiyatri de 4 yıllık teşekkür ederim evet 5 yıl oluyor cerahilwr unutmuşum onu teşekkür ederim 🙏
Zaten 100 bin TL gibi bir uçuk rakam olması da benim kaliteli eğitim almak istediğimi ve merdiven altı olaylarına girmeyecegimi de gösterir diye düşünüyorum yinede bilgilendirme için saolun güzel sohpetti
Rica ederim, iyi günler
çok i, yi
İstanbul'da olsa bedavada sapğlardım
Değer değer
Neye göre değer
100 tl zannetim fiyatı bıraktım da senin 100 bin tl n varsa ödicen mii
Odemeyecegim