AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sorabilirsin
Aklım çok karışık edebiyat bölümü düşünüyorum formasyon ile öğretmen olmak istiyorum mesela üniversiteye başladıktan kaç yıl sonra formasyon alabilirim ya da illa mezun olmak şartmı almak için almanın şartları neler belli bir ortalama alman gerekiyormuş o ortalamayı almak zor mu ve son olarak formasyon için düzenlemeler yapılmıştı en son değişirmi o düzen ben alana kadar ya da kalkma gibi bir durum söz konusu olabilir mi bu konular hakkında bana yardımcı olabilirsen çok sevindim büyük ihtimalle kazanacağım ama aklım çok karışıyor herkes bambaşka konuşuyor net bilgi elde etmek lazım ki ona göre seçeyim formasyon işi yaş ise bir yıl daha hazırlanmayı düşünüyorum yoksa
şimdi ben tarih okuyorum daha dogrusu bu sene mezun oldum Allaha şükür, bize 3. sınıfın 2. döneminde dediler ki ögretmnelik olmayan ama ogretmenlik yapabilexek bolumlere de formasyon hakki verilcek simdi 4 e geldigimizde 2. dönemde formasyon alip almamak bize birakildi ben alirim bu sene zaten okul bitiyor miss olur diye kabul ettim lakin 1 dönem daha uzatiyormus okuku diye dilekce verip biraktim, normalde ogretmenlik bolumlerinde bu formasyon dersleri 4 yila yayilmis olarak veriliyordu lakin bize bu hak yeni verildigi icin tum dersleri bu son doneme sıkıştırdılar bundan dolayi cok yogun geciyor sinav haftasi ve dersler ustume birde bi donem staj yapilcak ve akabinde formasyon alabiliceksin
sorularina devam etmek gerekirse, bir donem formasyon işi komple kaldirilmisti lakin 1 sene sonra tekrar getirildi yani bundan sonra daha kaldirmazlar artik icin rahat olsun, kac yilda alabilirim demissin simdi bolum derslerinin yanina 1 2 tane formasyon dersi koyarlar 4 yil boyunca formasyon egitimi alirsin mezun olurken formasyonlu olursun yani direk onceden mezun olmayana formasyon vermiyolardi, ortalama olarak hic kafana takma oyle bi sinir var mı bilmiyorum ama 4 puan uzerinden degerlendiriliyor uni 2 puani gecen iyi yav zaten 2 nin altina alan da afedersin en m. l adamdir sen derslerine calisirsan 3un altina bile dusmezsin sıkıntı yapma onu yani aklina takilan baska bisey varsa sorabilün
Anladım teşekkür ederim bu bölüm okumak biraz sıkıntı gibi görünüyor ya ne yapıcam hiç bir fikrim yok kafayı sıyırıcam artık
senin yerinde olsam asla mezuna bırakmam girerim edebiyat fakultesine okurum hem ne biliyosun belki gelecek sene yks kalkacak cok farkli bi sistem gelicek isler daha da zorlascak vs o yuzden bu sene mutalaka gitmek istedigin tutan yerleri yaz uniye kapak atmaya calis
ablam mezuna birakmisti onun stresi hic cekilmiyor asla boyle bi hata yapma
Bende 2 kere denedim ama benim sorunum sınav anında aşırı heyecan yüzünden elime yüzüme bulaştırıyorum gerçekten heyecanım olmasa çok daha iyi olucak ama işte yenemedim bir türlü bu sorunu geçen yıl yaptığım hataları bu yılda yaptım ama çok şükür çok daha iyi sonuç alacağım ama maalesef gelmiyecek istediğim yer sıralaması çok yüksek en azından geçen yıla göre berbat bir sonuç almayacağım geçen yıla göre daha zor demelerine rağmen buda beni umutlandırdı tabi ki ama seneye ne olur tabi ki bilinmez belki çok daha kötü olur ve bu edebiyat bölümü de gelmeyebilir kalırım sonra ortada en iyisi yazmak dediğin gibi ama hep hayalim öğretmenliği kazanmak ister atama olsun ister olmasın yeter ki kazanayım yani elimde olan fırsatı da elimle geri itersem ve yaş ilerledikçe pişman olur muyum diye de düşünüyorum aslında ama haklısın tabi ki ben yinede yazayım olmadı okurken tekrar hazırlanırım bir şekilde aklım okadar karışık ki anlatamam yani hakkımda hayırlısı olsun gerçekten teşekkür ederim Allah razı olsun senden 🙏
Allah senden de razı olsun Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı etsin inşallah, nasibin nerdeysen gelir seni bulur gelmez olmaz dediklerin olur ne demişler Allah isterse kulun işini mermere geçirir dişini, istemezse işini muhallebi yerken kırar dişini :) inşallah güzel bi yeri kazanacağını umuyorum peki sadece edebiyat alanini mi dusunuyorsun tarih felsefe sosyal bilgiler falan baska alternatifin var mi
Özellikle Tarihe çok ilgim var inkılap değil ama osmanlı ya çok hemde hep böyle o alanın öğretmeni olmak istedim ama maalesef ki onu da bir tarih öğretmeni aklımı çok karıştırdı hiç atama yok asla öyle bir hata yapma gibisinden edebiyat daha iyi dedi öyle vazgeçtim diyorum ya böyle heves ediyorum bir şeye hevesimi kırıyorlar evet kimseyi dinlememem gerek ama olmuyor işte ister istemez ve okadar haklısın ki bazen gerçekten bu sınavı iyi olanlar kazanmıyor kader diye düşünüyorum birde bazen olmayınca olmuyor ne demisler olduğu kadar olmadığı kader ileri de ne olucağı belli olmaz bu yıl ataması çok olan yarın olmayabilir yarın çok olan bugün olmayabilir falan işte neyse de güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim umarım sende güzel yerlere gelirsin gönlünden ne geçiyorsa olur
Allah razı olsun ben tır şoförü olucam inşallah pazar günü ehliyet sinavim var benim öğretmenlik gibi bi hayalim yoktu merakimdan ve sevdigimden okudum yetti bana 4 yıl 1 yıl da besyo okumusyum 5 yıl oku oku bıktım :D bakalım şimdi yollara düşecem inşallah senin için de hayirlisi olur, merak ediyorum acaba tercihler sonuclaninca bana nereyi kazandigini soyleyebilir misin :)