Eğitim & Kariyer Bugün TYT'ye girenler, beklediğiniz başarıyı gösterebildiniz mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Calısma aşamasinda şu kadar net yaparim diyenler, o netleri yakalayabildiniz mi, yoksa zorlandiniz mi? Bugün TYT'ye girenler, beklediğiniz başarıyı gösterebildiniz mi? Cevapla TYT Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Aetheris Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İlk önce fenden başladım ardından mat ve sosyal türkçe çözdüm genel itibariyle 85 ile en iyi 100 net bekliyorum yapılabilir bi sınavdı türkçe yorum yok. 0 0 Yorumla
denizeaşıkadınmilena Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl beklediğimden daha iyisini gösterdiğimi düşünüyorum 0 0 Yorumla
denizeaşıkadınmilena Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl beklediğimden daha iyisini gösterdiğimi düşünüyorum 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 470 cevap paylaştı. TYT ne demek. Ah yeni nesil nasıl kelimeler türetiyorlar böyle 0 2 Yorumla denizeaşıkadınmilena +1 yıl temel yeterlilik testi. biz türetmiyoruz malum sürekli sınav sistemi değiştiği için adı değişiyor Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl Biliyorum espri yapmıştım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Su anda sinav girenlerin hepsi 3 yil sonra BİM calisani olacak zaten sorun yok 👍 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı. Az cok evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlk önce fenden başladım ardından mat ve sosyal türkçe çözdüm genel itibariyle 85 ile en iyi 100 net bekliyorum yapılabilir bi sınavdı türkçe yorum yok.
beklediğimden daha iyisini gösterdiğimi düşünüyorum
beklediğimden daha iyisini gösterdiğimi düşünüyorum
TYT ne demek. Ah yeni nesil nasıl kelimeler türetiyorlar böyle
temel yeterlilik testi. biz türetmiyoruz malum sürekli sınav sistemi değiştiği için adı değişiyor
Biliyorum espri yapmıştım
Su anda sinav girenlerin hepsi 3 yil sonra BİM calisani olacak zaten sorun yok 👍
sonuclar gelmedi ki hehehe
Az cok evet