Beni kabul ettiler elime evrak listesi verildi. Bende kadına mesaj attım bana başka biyerden haber geldi görüşmeye gittim, eve yakın olduğu için kabul ettim siz isterseniz başkasını çağırın , ilgilendiğiniz için teşekkür ederim dedim.
1 ay geçti üzerinden acaba benimle ilk görüşmeyi yapan adama mesaj atıp ailem saatler konusunda sorun yaptı o yüzden esra hanıma öyle mesaj attım mı desem alanım sağlık sektörü. Bide bu adam bana mülakat ta sen nasıl 160 sin sen nasıl 48 kilosun bi ayağa kalksana dedi bende sapık mı bu diye korktum ama beni işe alan adam buydu adama size mesaj atmaya cesaret edemedim diye mi yazsam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bu kadar ezik konusma bence obur tarafi begenmedim sizinle calismak istiyorum de ya da is teklifinix gecerli mi flan bune yani ailem saatleri sorun etti kac yasindasin 15 mi sacmalama bence
Alanım da 3 senedir işsizim çünkü
olabilir bu kadar ezilerek o işe girmeye calisman cok sacma duruşun yok yani kusura bakma bubu bi yapici eleştiri olarak kabul etmeni isterim. birde neden ilk seferde girmedin oraya
Mülakat ta adam bana 160 merve sen 160 misin merve sen nasıl 160 sin 48 kilo mu sen nasıl 48 kilosun ya bi ayağa kalksana dedi alanım sağlık sektörü laboratuvar mankenlik değil. Birde akşamına beni aramış kapatmış o yüzden korktum
boyun daha kisa kilon daha mi cok niye boyle sasirdi ki
Adamın hareketleri sapık gibi geldi birde ben orada cv doldururken ağlamaya başladım ben artık marketlere mağazalara başvurmaya başladım dedim. O müdür geldi sen çalışmak mı istiyosun dedi Bi cv sine bakalım dedi senin işin olur dedi sekreter kız olur mu dedi olur dedi merve sen hangi takımı tutuyosun dedi bende fb dedim fb lileri işe almiyoruz dedi. İşin olur ama bak caliscan tamam mı dedi sonra merve senin burcun ne yaa dedi. 3 gün sonra aradı mülakat ta sen nasıl 160 sin sen nasıl 48 kilosun bi ayağa kalksana dedi tuhaf hissettim çünkü ben 23 yaşındayım o 40 yaşında falan akşam aramış kapatmış yabancı numara bilmiyodum ekledim wp de resmi çıktı. Birde bunlar aracı şirket benim çalışacağım bina farklıydi ama sapık gibi geldi bakışları konuşması şimdide iş bulamıyorum bunalıma. girdum
bune ya bune laubalilik orada calissan kafayi yersin iyi ki olmamis bosversene ya
Ama şu an mağaza da çalışıyorum kendi mesleğimi yapamıyorum evet adam lakayıt ti mülakat ta kadın diyo kpss dusunuyor musun ben dedim ailem başka şehire üniversiteye bile yollamadı dedim müdür hadi yaa sen ne diyosun yaa falan dedi ama nerdeyse babam yaşında bana bi ayağa kalksana dedi korktum bende aslında binalsrimiz farklı çalışacağımız ama beni kendi ofislerine falan bi çağırsa etse eğitim vercez gel gibisine ne biliyim bisi olursa korkarım ama işi de istiyorum
baska yerlere de basvur kpss de dene arkadasim 67 ile atandi tibbi dokumunasyon muysu ne hemde istanbulfa sen İstanbul disindayda atanirsin biraz cabala boyle insanlarin agzinin icine bakmak zorunda kalma bence
Bişey açıklamak zorunda değilsin, ihtiyaç varsa ve sende kriterlere uygunsan alırlar zaten yoksa böylesidaha hayırlı de geç
Eğer pozisyon boşsa alırlar şansını dene istersen yaz
Bırakma