Kendimi çok kötü hissediyorum sınava çalışmadım iki kez mezuna kaldım bu sene gidicem artık 2 yıllık üniversite okumak çok mu kötü
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kaç yaşındasın? ben de 2. mezuna kalmayı düşünüyorum ama psikolojim bozulu diye çok korkuyorum. ayrıca 2 yıllık üni okumak küçüklük falan değil sen iş olanaklarını düşün
Git sigortalı bi iş bul çalış okula bağlama hayatini. hayata karşı cesur ol sanat ogren
yok olmaz
Okul okuyorum diye hayatini boşa gecirme
Çalışmak istiyorsan ayda 14 bin TL is var çalışırsam sana yardımcı olurum
@Onurmilas48 bu yaz çalışıcam İzmir de mi yaşıyorsunuz acaba?
Mugla
Ama ben iki kez mezuna kalmama rağmen kazanamadım çalışmadım önüme bütün imkanlar serildi resmen ama ben o kadar saçma şeyleri kafama taktım ki ailemin benim için verdiği emekleri görmeyecek kadar gözüm kör oldu şimdi kazanamadım ya herkes s*lak 3 kez hazırlanıp da kazanamadı 2 yıllık kıytırık bi yere gitti diyecekler ailemi de utandıracağım böyle bi aileyi de hak etmiyorum ben zaten bi halt olmaz benden
canım yalnız değilsin benim arkadaşlarımda mezuninan senin gibi olan birçok insan var mesela ben ve arkadaşlarım sınavdan sonra aileme ne söylicem bilmiyorum abim annem babam hepsi benim iyi sonuç yapacağımı sanıyor.
Beni iki kez dershaneye verdiler gittim ama çalışmadım o emeği sen vermedikçe başkaları verdikten sonra hiçbir önemi olmuyor kötü de olsa bir yere yerleşip okurken sınava girmeyi düşünüyorum en azından psikolojim mahvolmaz kazanamıyorum bir yer habire sınava giriyorum vasıfsızın tekiyim vs psikolojisinde olmam en azından
canım herkes derslerde başarılı olacak diye bir şey yok. bazılarının el becersi vardır, bazılarının müzik resim yeteneği vardır. yani türk eğitim sisteminde başarılı olmaman seni vasıfsız yapmaz
Hatta ileride meslek sahibi olursam kazandığım paranın yarısını anneme babama vericem bunun karşılığını ancak bu şekilde ödeyebilirim
Valla ben bir yıl okudum ikinci sene baktım ne için okuyayim dedim iş için mi boş ver o zaman dedim bıraktım çalışmaya başladım hem is cevrem çok geniş hem meslek çok. okul bos bos napcan bilime katkı mi yapacan bırak bu isler git fırçalar disleri
@Onurmilas48 abi ben bu yaz çalışıp para biriktirmek istiyorum 19 yaşında bir kız hangi işlerde çalışabilir sizce? tavsiyeleriniz çok önemli benim için.
Burada aile işletmesi olan oteller var aile ortamında çalışırsın hem kendi ailenin de getirip tanistirirsin güvenli olur senin için büyük oteller konumu farkli
@Onurmilas48 keşke tatil yerlerine yakın olsaydım
Abın ya da erkek kardeşin varsa beraber gelirseniz ise alim potansiyeliniz yukselir
@Onurmilas48 bu tür iş ilanlarını nerede bulabilirim peki?
İlanlara bakmana gerek yok kendini ifade edebildikten sonra is kolay konuşmama bakılır muğla da ama bilindik yerlere gidilir öyle her otelde çalışılmaz iti kopugu cok
@Onurmilas48 teşekkürler ama ben izmirdeyim
O zaman İzmirde baksana aile işletmelerine illaki vardir
kötü degil ordan mezun olup daha güzel işler de bulabilirsin
Tıbbi sekreterler yatarak okul bitirip dusuk puanla atandi bu sene. Niye kötü olsun jdhsjsjsjdj
Bölümğne göre değişr kendini geliştrmene göre değişir
DGS denen bir sistem var neden kötü olsun