Çocuk gelişimi uzmanı Pınar Irmak, yaklaşan karne heyecanını yaz neşesiyle birleştirme kararı alarak farklı tasarımlar yaptı. Irmak, "Tatilde bol ders çalışmalı rutin önerisinin yerine, bol bol kumlara basmalı, ağaca tırmanmalı ve sokak hayvanlarını beslemeli" diyor.
"Yıllardır süregelen ve genel olarak tekdüze ilerleyen bir yılsonu algısından çıkarak başka şekillerde de bir karne sunumu yapmak mümkün olabilirdi.
"Geçmişe dair bir şeyleri gördüğümüzde, kendi zaman tünelimizde içimizi neşeyle kıpırdatan bir yolculuğumuz mutlaka olmuştur. Kimi zaman bir kartpostal, bir resim veya görüntü içimizdeki o çocukluk neşesini tetikler ve bizi alır bir yerlere götürür. İşte tam da o duyguya ulaşmak ümidiyle bugünden geleceğe bir selam yollamaya karar verdim ve onlarca illüstrasyona ulaştım.
"Çocuklarla birebir görüşerek bu resimleri gösterdim, içlerinde en çok beğendiklerini seçmelerini istedim. Ardından bu resimleri kişiye özel karne dosyası olarak bastırttım. Her çocuk böylece bilmeyerek seçtiği bu resimleri, karne dosyalarında görmüş olacaktı. Kendimce birlikte geçirdiğimiz bu yılı böyle hatıra ile noktalamak istedim."

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaşamadım
Diplomamla beraber son karnemi almaya gideceğim minik bir heyecan var. (Karne değil mezun olma heyecanı var😄)
Sonuçları tahmin ederdim ve ortalamam iyi gelirdi. Heyecan yaşamışımdır ilk başlarda.
Yaşamadım ama yarın karne dağıtacam
Öğretmen misiniz?
Hayır değilim
Ülcamzgelcem 10 senedir ayni işi yapıyon
Tabikide taktir almak her zaman iyiydi!
Hic yasamadim