Güncellemeler
+1 yıl
göreve*
Öğretmnien olarak atandım. Eylülde göreve başlayacağım nasipse. Ne yapayım boş boş durmaktan ziyade? Bir kursa gideyim dedim başvurdum ama ne zaman başlayacak belli değil. Hevesimi kaçırdılar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence kişisel gelişim kitapları okuyun ya da yeni dil öğrenin
Göreve diye şey yapsak mı onu , yat bence boş ver zaten ilerde kafayı yiyeceksin
Başlığı düzeltemiyorum. Yanlış yazmışım kusura bakmayın.
Estağfurullah
İlkyardım sertifikası falan al bence.
Öncelikle hayırlı olsun, branş nedir
Edebiyat. Siz de öğretmen misiniz?
Hayır takp edemsn rica etsem
bir şey sormak istiyorum özeldn
Buradan sorun?
Hocam özel oldupu için burdan yazmak istemedim
Tamam.
Takip edin sonra silersiniz
Mesaj yazamıyorum Xper seviyem az. Takip isteği gönderdim.
Gôteve başlama bence sen ablasghcnnnnb
Göreve başlayayım o zaman?
Olur sfgdhgjhkjk
İngilizce öğren
Biliyorum zaten de ben İngilizce öğretmeni değilim. yurt dışı için mi?
Her türlü kaynak ingilizce artık. Akademik makaleyi açıp %99 oranında anlıyorsan ingilizce biliyorsundur
Hahhah %99 yüksek bir oran ama. Ayrıca dil bir okyanus. Bütün kelimeleri öğrenemeyiz.
Demek ki bilmiyorsun
Yökdilden 60 aldım. Yarısından fazlasını biliyorum diyebilir miyim o zaman. :D
Hayır
Pekala siz ne kadar biliyorsunuz?
Toefl 105
Yurtdışında mı yaşıyorsunuz?
Yok hiç çıkmadım
Ohh ne güzel 3 ay beleş tatiliniz oldu
Hoppala. Kazandım,4 yıl boyunca okudum. Çalışıp atandım gördüğüm muameleye bak. Buyrun siz de öğretmen olun. Zaten formasyon veriyorlar herkese.
Ne yani herkes öğretmen mi olsun😆
Mantığa bak. Çalıştım atandım diyor.
Eminim ama kanıtlayamam torpil olmadan asla
Engelli öğretmen kadrosundan atandım. Tüm engelli öğretmenleri atadılar. Ön yargılı olmayın.
Bizde çalıştik. Okuduk hemde 2 üniversite bitirdim. İkisde lisans
Ne oldu koskoca bir sıfır
Maalesef evet işsizlik oranı da var ülkemizde. Dilerim en kısa zamanda gönlünüze göre iş bulursunuz. Olmadı diğer ülkelerde deneyin şansınızı.
Bir başvuru yaptım. Bekliyorum. İngiltere'de ingilizce bilen garson aranıyor du. 7500 sterlin ayda
On görüşme süperdi
Bakalım olursa garson olarak gideceğim İngiltere ye
Oraları ben de merak ediyorum. Bir gün nasip olur da giderim gezmeye inşallah. Oralarda telefon, internet nasılsın ayaklanıyor biliyor musunuz?
Anlayamadım pardon
Ayaklanıyor yazacaktım. Yani oraya gidince yeni hat mı alacaksınız nasıl olacak internet, iletişim falan diye merak ettim.
Sosyal medya ve WhatsApp da sorun olmaz ilk aylarda bunu kullanırım. Yerel bir hat almam zorunludur mutlaka iletişim için oradaki ekip arkadaşları ve çevrem için. Ama Türkiye için ayji numaramin WhatsApp hattını kullanacağım
Türkiye ve İngiltere için 2 ayrı hat gibi mi?
Evet öyle olacak
götev ne
Yanlış yazmışım afedersiniz.
birde öğretmensiniz böyle hatalar olmamaılı :p
Tamam da yanlış tuşa basmış olamaz mıyım?
şaka ya olabilir :) 3 ay yatış nasıl bir keyif beleş maaş ohh :)
3 ay full yatmıyor öğretmenler. Seminerler toplantılar derken kısalıyor o süre. Şu düşünce tarzından kurtulalım yahu. Ne yapalım, zorla öğrencileri sınıfa sokup ders mi anlatalım? Biz normalde öğrenciler için oradayız.
seminerde uyuyorusnuz bazen görüyorum sosyal medyada :)
Ha bana kalırsa ara tatiller çıkarılıp yaz tatili 2 ay yapılabilir ama ne yapalım ven ayarlamıyorum tatili süresini.
Herkes aynı değil. Her mesleğiniz iyisi de var kötüsü de.
mesleğin*
tamam bakalım iyi tatiller resmi dil konuşuyorun sen hocam :)
Valla itiraf ediyorum ben de bilmiyorum ne yapacağım, nasıl olacak. Güzel olur inşallah ya.
yalnız mısın
Bekarım ailemle yaşıyorum şu an.
nerelisin
İstanbul sen
Ankara
Ek ders
Daha başlamadım göreve. Ösym sınavlarında gözetmenlik, dyk kursları gibi imkanlar var ama hele bir göreve başlayayım diyorum. Girişim yapılsın okula.
Keyif yap 😎