Seçimden önce kariyer de öz gecmisim gün aşırı goruntulenirdi.
Seçimden sonra çok çok nadir... mülakatlara da cagrilmiyorum. Sizce böyle ne zamana kadar sürer :(
Seçimden önce kariyer de öz gecmisim gün aşırı goruntulenirdi.
Seçimden sonra çok çok nadir... mülakatlara da cagrilmiyorum. Sizce böyle ne zamana kadar sürer :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Banada geri dönüş olmuyor işin komik tarafı başvurduğum ilanlarda istenilen tüm kriterlere sahibim hatta bazılarında daha yükseğim ama artık ilanların vitrin süsü olarak koyulduğunu düşünmeye başladım özel sektörde araya tanıdık torpil sokmadan iş bulmak neredeyse imkansız hale geldi kpss çalışmaya başladım ufaktan özel sektoede umudum yok bari memur olalım
Benim 4 yıllık Kurumsal firma tecrübem var ancak bende çok zorlanıyorum. 5 6 yere gittim görüşmeye ya ben onlara uymadım ya onlar bana uymadi olmadı.
Ama kaç aydır ilk defa seçimden sonra zorlandım
Ne arayan var ne soran
Benimde iş tecrübem var 3 yıla yakın üstüne yabancı dilde var ama durum böyle işte zaten seçimden önce söylüyorlardı Erdoğan gelirse sektörler allak bullak olacak işsizlik artacak diye yani dolarda 23 lirayı geçti zaten sanırım bununla alakalı
Dediğim gibi araya tanıdık falan sokmak lazım çevremde bir çok arkadaşım hep torpille işe girdi
Doğru ama ben bir önceki işime referans ile girmiştim. İsim hiç düzgün gitmedi, hata üstüne hata yaptım, ustelik firmdakilerde beni hiç sevmedi.
Göze battım yani. buna dolayısıyla o tarz bir şey istemiyorum.
Yani ona bir şey diyemem ama iş bulamayınca mecbur kalıyorsun
İmkan varsa dene tabi sen , bir şey diyemem. Yolda, bakkalda , markette bile referans bulabilirsin.. tanıdığı geçtim
İşsiz iken 3 yere başvuru yapmıştım hepsi garson işi idi 2 sinden dönüş olmadı 1i dönüş yaptı gelecem diyip gitmedim onada bulaşık yıkayacak adam miyim dedim kendime sonra eski işime döndüm şimdi çalışıyoruz
Oluur dert etme