Kadınlarda en çekici ve en havalı duran meslekler sizce hangileri? Bence savcı, polis ya da mimar
3 ay
Kadınlarda en çekici ve en havalı duran meslekler hangileri?

her ne olursa olsun bütün meslekler kadınlarımıza yakışır
çok teşekkürler
Cevap
37Cevap
Doktorun üstüne tanımıyorum. Çok büyük bir saygınlık.
Eğer güzel bir kadınsa , kararlı bir yürüyüş ve duruşu varsa kesinlikle avukat ve savcı derim. Gözleriyle yargılıyorlar resmen.
Öğretmenlik, doktorluk. Bu ikisi dışındakiler gereksizdir.
Bana sorarsan böyle iş kadını havası olanlar çok çekici ve seksi geliyor bana
mühendis, fizikçi, kimyager, eczacı, doktor, savcı, ingilizce öğretmeni, mimar, ceo, sanatçı
Mimarlik bolumunde erkek ogrenci orani %10u gecmezdi.
savcıya makamından dolayı saygı duyarlar kişiliğinden değil, ama avukatlık öyle değil ;)
Sokakta hanım efendi mutfakta aşçı yatakta... Derlerdi
Nedense hep ingilizce öğretmenlerine aşık oluyorduk tüm sınıf
Bizde de hoca çok iyi ya falan konuşması oluyordu hep yani bence kız erkek farketmez ya aksandan dolayı bence hep bi cool havaları oluyor ve bu çok iyi
Yok ya sanki seçilmişler, hepsi manken gibi olmaz ya
Bir tane çirkin denk gelmedi
Bana denk geldi. Erkek hoca boyu 2.10 mu neydi ama tip uğruna kırıntısı yoktu. Ama acayip sempatikti konuşur şakalaşırdı. Bir numaramdır kendileri (bana biraz torpil geçiyordu da duymamış say). Ama bir resmî duruşu varki sanki Cumhurbaşkanı. Yurt dışına falan çıkıyor çoğu bizimki de çıkmış belki de ondandır tip , konuşma , aksan vsss
Boy devede de var deseydin, hemcinslerim olduğundan galiba erkek hoca sevemedim, bir tanesi hariç , her ders sohbet eder bizi dinler tavsiye verirdi
Ahahahahah. Anlattığım bir numara hoca da öyle birisi biraz birazcık. hoca ders anlatmak istemediği zamanlarda sınıfın ortasında hocam bana program yapacaktık falan bahane uydurup tüm ders dedikodu time yapardık tabii hoca da farkında benim notlar uçuyordu. Ama bir yandan kötü tabii hoca derslerde bana takıyor laf atıyor uğraşıyor bende alttan alttan cevap veriyorum bütün sınıf gülüyoruz hiç unutmuyorum geçenlerde dedi bana şu paragrafı çevir bende paragrafla bakışıyordum ki zil çaldı laf soktu sınıfın ortasında gitti teneffüste o paragrafı bir ezberlemişem efsoo hoca gelince tahtadaki slayta bakarak bir çevirmişim olayyy. Hoca daha güzel olamazdı dedi benim yanımdaki şerefsiz de biliyo iyi kapak oldu demez mi sınıf biraz da hocaya üzüldü güldü hoca tabii yine coolluğuna zeval vermedi dersi erken bıraktı
Helal olsun valla , başkası olsa azarlar dersi zehir ederdi
E tabii farklı biraz benim gibi öğrenci bulmuş kaynattığım derslere sevinsin şimdi kaynatan da yok zorla dersine giydirmeye çalışıyordu beni bir ara. Hocalarla aram hep iyiydi bedenci öğle arası topu kimseye vermezdi bir tek bana verirdi. Kızlar 2 ders öncesinden yalvarmaya başlarlardı son dakikaya kadar hayır der sonra ister verirdim topu onlara. Şimdi diyorum niye kişi başı ücret istememişim. Okul yıllarım güzeldi kardeşim ya
Hakikaten iyi geçmiş okul zamanın, şimdi bak her gün okula gidecek sabır yok artık
Mimar
Fizik/Kimya öğretmenliği
Psikolog
Diyetisyen
Doktor olma gibi bir hayaliniz varsa kesinlikle dermatoloji.
Hukuk'ta olabilir bence.
Sizin yöneliminizle de alakalı tabi.
Polislik gecen yolda bir gurup polis kadin gordum cok iyi gozukuyolardi guzel meslek bence
Bana itici geliyo
Herkese düsme
bankacı
hostes
hemşire
Savcı maali müşavir Dj mimar
Mimar ve hemşire diyebilirim
Paramedikkkkk😂😂😂☝🏻
galiba meslepini söyledin
Evet?
bı paramedik kankam olmadı be
Hangi birini sayiyim 😀