Eğitim & Kariyer 3 ay Adalet okuyan öğrenci DGS ile sadece hukuka mı geçebilir? NataliaPortman Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sadece hukuka mı geçiş yapılır bilgisi olan var mı? Adalet okuyan öğrenci DGS ile sadece hukuka mı geçebilir? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ErDeMtheLazy Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% 3 ay Örgünde hukuk şartı var seçeceğiniz bölüm aöf olursa değişkenlik gösteriyor diye biliyorum efendim 0 0 Yorumla
ahmetttt58 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Ösym nin sitesinde tercih edilecek. bölümlee var oradan bakabilirsin 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Eğitim & Kariyer konusunda 12,3b cevap paylaştı. Geçebilir evet 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 3 ay Eğitim & Kariyer konusunda 400 cevap paylaştı. Sadece kısmını bilmiyorum ama geçebilirsin. 0 0 Yorumla
a LaBelleIndifference Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 95% 3 ay ÖSYM'nin sitesinde öyle yazıyor evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Örgünde hukuk şartı var seçeceğiniz bölüm aöf olursa değişkenlik gösteriyor diye biliyorum efendim
Ösym nin sitesinde tercih edilecek. bölümlee var oradan bakabilirsin
Geçebilir evet
Sadece kısmını bilmiyorum ama geçebilirsin.
ÖSYM'nin sitesinde öyle yazıyor evet.
Hayır