Güncellemeler
+1 yıl
Kendi büfemiz değil başkasının aile büfesi
Aile büfesinde çalışıyorum saatlik 15 alıyorum günde 6 saat çalışıyorum büfedeki her şeyi ben yapıyorum temizlik kasiyerlik ürün yerleştirme fiyat değiştirme küçük bi büfe evet ama yine de hakkımın saatlik 15 olduğunu düşünmüyorum hele ki bu devirde maaşımı kendim kasadan alıyorum 5 kuruş geçirmişliğim yok geçirmem de büfeden birşeyler alıyorum onların parasını koymak içimden gelmiyor onlar hakkımı vermezse bende bunların parasını koymam diyorum yanlış mı düşünüyorum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yok hırkızlıga girme. babana soyle yükseltsin 15i. ya da bahane yap bi tane işe gitme. calısma yani. ama bence aklındakini yapcan gibi:D
Kendi büfemiz değil başkasının aile büfesi
15*6*30 2.7 eder. asgari ücretin cok altında. ayda 30 gun calısırsan böyle bi de. fiyat cidden azmıs. bence zam yapmalı patron. piyasası nasıl bilmyiorum ama. ama soruna cevap olarak bence yapma hakkın değil. bu iş söyle. bir anlasma yani. seni maas tatmin etmezse işten ayrılırsın. cidden azmıs ya.
Günde 6 saat çalışıp bir kahve parası mı alıyorsun? Bırak orayı insan bu eziyeti düşmanına yapmaz nasıl bir aile büfesi o.
Büfe bizim değil
Hırsızlık yapıyorsun yani, böyle yapıcağına ya işten çık ya da söyle maaşını arttırsınlar. ya da internet üzeri bazı iş yöntemlerini dene daha fazlasını kazanırsın
Çalışmayın
hakkın bu değil, yanlış düşünüyorsun
sen köle misin o paraya çalışıyorsun?
Ailenle konuşsana
Kendinize bu iskenceyi yapma sebebiniz nedir
Neden iskence