Kızım seni ben adam yerine koymuyorum sen benim için ergensin Ben acayip seviyorum senin gibi ezik kızlara ezmeyi bu en büyük hobim ya vallahi Bir de böyle babanızdan annenizle izin alıyorsunuz ya bir yere giderken bir de böyle aç köpek gibi dolanıyorsunuz ya bayılıyorum sizin o hallerinize ezik ezik
İster insan gibi yazarım ister insan gibi yazmam senin hiç ilgilendirmez bu kadar çok çabuk kızabilen biri olduğuna göre özgüvensiz birisin Seni kızdırmak o kadar kolay ki seninle çok eğlenirler aynı benim eğlendiğim gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben de sınav zamanları böyleyim stresten uyuyamam. Hazır hissediyor musun kendini?
Yok çalışmadım o yüzden de aslında
O zaman seneye tekrar girersin
Nede uyuyamiyorsun aklinda nevarsa düşünmek ten dir
Stres ve heyecandandir düşünme çok uykuya dalmaya çalış
Her yerini 10 15 defa sertçe sık derin derin nefes al sonra yastığın soğuk yanını çevir uyku
Gergin olma başarırsın sakin ol heycan yapma papatya cayı içersen sakinleşirsin
3 gun olacak uyuyamadım cızım yapıyorum hala mımarım. sen daha sınv derdındesın gercek hayata atılmamıssın
Peki...
Peki
Neden uyuyamıyorsun ki
Uyku düzenim bozuldu
Çok üzücü
Aynen
uyku ilacı dene sen
Offf
Noldu yine
Yok bi şey
Peki
Kahve flan mı içiyorsun gün içinde
Hangi ders çalıştırayim ☺️
papatya çayı iç telefona da bakma
Kopya çek
mastürbasyon yap rahatlar uyursun
Ağla fksşöd
Sggg
Or. Çpçuğu s git
Senin anan or**pu sen sen de**fol p*ç
Kudur sınavdan 10 alıcaksın hadi fkwixneıe köpekler dellddkn ezik kız lisesisin demi Ergen
Jsjshdhdjdnjdjdjdndsensin lan ergen or**spu iktir git belanı arama
Ergen sensin benim sınavım yok üniversite bitti inşallah sınavın çok kötü geçer 10 alıfzın babandan dayak yersin pis ergen flwöcjd
Ergen eziği kudurttuk jflskdkdldşwmdkdodlsşdkfks girmiyoruz sorudan or... Çoçupu sanNd tüm gece ananı sçökücem buraxa
Arkadaşım cidden soruyorum ve mutsuzum başkalarına sataşarak iyi olunmuyor niye hep beni buluyosunuz siz ya bide hemcinsimsin
Sus kız sidikli üniversite kazanamayacaksın fowşdjdpwşdjdospscjdıdodm
Olum aslan gibi kocam var. Ne mutsuzu seninle eğlenmem lazım seni ezmem lazım anladın mı dlsşxmx
Offfffffff güzel de konuşulmaya gelmiyor gerçekten böyleysen ne diyim be kardeşim yazık cidden
Kızım seni ben adam yerine koymuyorum sen benim için ergensin Ben acayip seviyorum senin gibi ezik kızlara ezmeyi bu en büyük hobim ya vallahi Bir de böyle babanızdan annenizle izin alıyorsunuz ya bir yere giderken bir de böyle aç köpek gibi dolanıyorsunuz ya bayılıyorum sizin o hallerinize ezik ezik
Allah uzun ömür versin Çok yaşa or**spu karı bi de bunu marifetmiş gibi söylüyorsun ya ananı si*kim senin kocanda sende beter ol mk
Pardon allah bel**nı verisn
Canım için duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı 🥲🥲
Umarım
Üzülme ezik olmak senin suçun değil
Kardeşim git
Kardeş değil abla de
Ablacım git
Gitmiyorum Sana ne istediğim kadar yorum yazarım yasal hakkım değil mi
İnsan gibi yaz o zaman
İster insan gibi yazarım ister insan gibi yazmam senin hiç ilgilendirmez bu kadar çok çabuk kızabilen biri olduğuna göre özgüvensiz birisin Seni kızdırmak o kadar kolay ki seninle çok eğlenirler aynı benim eğlendiğim gibi
Peki
Kudur
Tamam
Ergen...
Yarın sınav seni...
Nolacak?
Sınav napcak bana
Git yat ciddiyim sınavın varsa
Var ama uykum yok
Ne sinavj
Deneme gibi bir şet
Yazik