Erkek arkadaşım PC mühendisi ve su an iyi bir yerde çalışıyor. Birkaç sene sonra yurt dışı na gitmeyi düşünüyo sizce olabilir mi inşallah gider ya. Kendini geliştiren biri.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç mı fikri olan yok ya
Bilgisayar mühendisliğini nasıl değerlendiriyorsunuz maaş vs?
Ya çok istiyoruz ciddi anlamda. Zaten çoğu kişi de gidiyor bence. orada mesleğini daha iyi yapar. Şu an dile ağırlık verdi Zaten. Şu an çalıştıgi yerdekj çoğu ksii bu yerden çıkınca gidiyor yurtdışına zaten
Beraber gidiyoruz haha. Biz Kasım ayı gibi nişan düşünüyoruz. Ki değişmek de karakter ile orantılı bence demek bozulmak için parayı bekliyormis misal öyle 😁
Karakterli karaktersiz bilmiyorum da para ve rahatlık insanı değiştiriyor :D Ben tecrübelerim ile konuştuğum için lütfen kızma affına sığınarak söyledim kanca at diye
Olasılık molasilik Yok. 3 senedir beraberiz üniversite 3 den beri. ve ben de oda en baş konuştuk ben hep yanındaydm onun oda benim arada bağlılık var Cidden inşallah hep böyle gider herkes için en hayırlısı diyelim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence güzel meslek
Tek ên büyük ên güzel meslek o parası çok iyi 60k dîyim gerisini sen düşün
Devir teknoloji devrj evet
Ben yazılım gelistiriciyim 2 yıllık bitirdim 2 yıldır çalışıyorum 1 ay sonra 20k uzeri maaş alacam 2 3 yıla bende giderim
Ya çok istiyoruz ciddi anlamda. Zaten çoğu kişi de gidiyor bence. orada mesleğini daha iyi yapar. Şu an dile ağırlık verdi Zaten. Şu an çalıştıgi yerdekj çoğu ksii bu yerden çıkınca gidiyor yurtdışına zaten
Yurt dışı imkanları daha iyi bence de gitmeli
Gider djmi yani zor değil.
Zorlanmaz yazilimcilar kapiliyor yurt dışında sanayi devrimi gibi devrim var şuanda
Hadi inşallahhhh bize yol gözüktü 😁
🤣🤣🤣 sevgilin kaçıp gitmeden kancayi at da işini garantiye al🤣🤣
Kaçmaz kaçmaz eminiz ☺️
Kancayı sağlam attım diyorsun dfgdfgdf
Karakteri düzgün biri diyelim.
Yurt dışına giden bozuluyor da Karakterden çok para ve rahatlığı görünce
Beraber gidiyoruz haha. Biz Kasım ayı gibi nişan düşünüyoruz. Ki değişmek de karakter ile orantılı bence demek bozulmak için parayı bekliyormis misal öyle 😁
Deme öyle mahvolurum şaka bir yana :(
Valla bu meslek de çok adam tanıdım da ondan dedim :D Evlilik öncesi bir şeyler olduysa tabi bırakma ihtimali düşüktür :D
O anlamda değil ama gerçekten birbirimizi sevdiğimizi hissediyoruz hanı. Öyle bir şey olacani sanmıyorum birbirimizin ilkiyiz
İlk temeli beraber atacaksanız tabi seni kaçırmasın :D Senin gibi kız kalmadı bu devir de fazla
Valla bırakamaz öyle olsaydı işi bulunca olurdu. Dediğim gibi karaktersizletn işi o bence.
Karakterli karaktersiz bilmiyorum da para ve rahatlık insanı değiştiriyor :D Ben tecrübelerim ile konuştuğum için lütfen kızma affına sığınarak söyledim kanca at diye
Kanca atmak ne be. Ama şu anda da paralı ki zaten haha dediğm gibi sanmıyorum
TR de 30+ üzeri kazanmıyorsa paralı değildir :D ortalamadır. Bir şeyler yaşamak anlamın da yani o laf sfsdfsd
Ayrıca ben onla parasız iken de sevgili idim. Birakacani sanmıyorum benim gibisi zor yani
Çalıştığı yer lüks bir yer isim veremem
En baba lüks yer olsun ya :D benim patronum aylık 500k kazanıyor sen düşün yazılım işi birazcık risk seven bir iş
Olabilir. Zaman ile tecrübe ile de artar
Artar tabi onda hem fikiriz :D Sen de öğren bir yerlerden başla kimseye bel bağlama derim
haha ben kimseye bel bağlamadm ki kpssye çalışıyorum zaten. Üzme ya ne tuhaf laflar ediyorsun Birakir gibi diyosun. Güvenim tam ama tabiki :)
Ben pesimist düşüncelere sahibim biraz Yazılımcıların huyu bu :D Tüm olasılıkları hesaplar o olasılık gerçekleşmeden önlem alırız :D
Olasılık molasilik Yok. 3 senedir beraberiz üniversite 3 den beri. ve ben de oda en baş konuştuk ben hep yanındaydm onun oda benim arada bağlılık var Cidden inşallah hep böyle gider herkes için en hayırlısı diyelim ☺️
Benim eski hatun da öyle diyordu 5 yıl öyle geçirdik :D
Kötüyü çağırma ki hayatında kötü olmasn. Ne düşünürsen o olur
Ben diğer kızları bilmem kendime bakarım
Olasılıklar hayatın olağan akışında olan şeylerdir ya elbette olmasın ama İnsan kendini en kötüsüne hazırlarsa en iyisin de mutlu olur her zaman
Kötüsünü düşünmüyorm ama hayat bu Garanti değil. Yaşayarak öğreniriz herşeyi
Allah herkes için en hayırlısını versin :)
Aminnn
giderse ilk seni değiştirir inşallah