Mezuna kaliyim diyorum hayır mezuna kalsanda imkansız kimse 4 seneligi tutturamiyor sen mi tutturacaksin diyip onur kiriyorlar ve 2 senelik oku en azından üniversite okumuş olursun diyorlar ve annemin aklını celiyor arkadaşları kızın kazanamaz 4 seneligi diyor o kişide açıktan lise mezunu kazanamadı 4 yıllığı hiç ve bana laf ediyor ne yapmam lazım arkadaşlar?
3 ay
Ailem 4 senelik üniversite tutturamicagimi düşünüyor?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Iste herkese aile olmasin diye boşa demiyoruz egitim cok onemli bi insan icin ozellikle kadinlar kendi haklarini savunmasi icin ama kimse bu derece asagilanamaz ailen de olsa bana yapamazlar cevabini veririm kimseyi takma herkes konusur kazaninca bile konusucaklar bak mezuna kaldi kazandi bak en iyisini kazanamamis bosverrrr istedigini yap
Ya ben kazanicagima inanıyorum hukuk ve psikoloji istiyorum onları yazicam ama matematik yok bende diğer derslerim iyi vakıfta burs bile çıkar bence bana ama yok yani 2 senelige takmış bunlar mezuna kaliyim diyorum mezuna kalsan hic calisamazsin evde napicaksin diyorlar
4 sene mi işsiz kalmak istiyorsun 2 sene mi sorusu gibi. Aga sinav sorularını okuyan 4 senelik kazanıyor neresi zor?
4 yıllık kazanmakta ne var la gir sınava 2 soru salla zaten tutar bi bölümün 4 yıllığı
Hukuk veya psikoloji istiyorum gelmez sen umudu kes 4 yilliktan diyorlar ya benim derslerim matematik harici iyi vakıf universitesinde burslu bile okuyabilirim yani
senin hedef yüksekmiş. o biraz zor işte. temelin iyiyse yapılabilir ama
Matematik sallasam 3 4 net gelir zaten
Nasıl kimse 4 senelik tutturamıyor
Valla cahiller bana öyle diyor akrabalarım 4 senelik imkansız diye onlar yapamadiya benimde yapamicagimi düşünüyorlar
Ay boş ver sen onları yap da görsünler
canım bile tutturuyor sen mi tutturmayacan
Onlar açıktan mezun yaşları 30 u geçmiş onlar 4 seneligi tutturamadı diye bende mi tutturamicam en azından liseye gittim ben ilk defa giricem ve 2 senelik oku diyorlar annem bile sen kazanamazsin 4 yıllığı diyor çok uzuluyorum
Cok calis cok
Dinleme o anani
Onlari dinleme. Bu hayat senin hayatın
4 yıllığı tutturamazsam zorla onlar benim adıma 2 yıllık tercih yapicaklarmis
Umutsuz olma. Elbette kazanırsın, önemli olan kendine güvenmen. Ki bu devirde 4 yıllık ile 2 yıllık arasında fark kalmadı. 4 yilliklar bile asgari ücrete talim eder haldeler
Ben hukuk veya psikoloji istiyorum yapamazsın diyorlar derslerim matematik harici iyi mattan sallasam 3 4 net çıkar gelir bence
Mezuna kalabilirsin. Lakin mezuna kalıp kendini salmamak şartıyla. Bak mesela ablamın kızı 1 sene mezuna kaldı. Sonra 4 yıllık kazandı ve mutsuz. Okuyor ama bu sene tekrar sınava girecek
Mezuna kalabilirsin veyahut 2 yıllığa kayıt yaptır. Üniversite şeklinde tekrar yks ye hazırlanırsın
Peki 2 yıllık adalet okuyup 4 yıllık hukuga geçiş saglayabilirmiyim
Dgs çok zor değil. Lakin matematik problemin varsa sayısal zorlar seni
Matematik hiç yok en iyisi mezuna kalmakmi yani yks dahami kolay DGS den
Bazılarıda DGS ye zor diyor bazılarıda kolay
Dgs de matematik yapmak zorundasın. Hiç matematikle aran olmasa da 10 tane net çıkarırsın. Ama matematik zor aşırı mantık sorulari. Ve yapılış şeklini bilmen lazım. Sözel kısmı yapılıyor. Benim kuzenim dgs ye girdi olmadı özel ders aldı, dershaneye gitti sayısalı yapamadı. Dgs sözel kısım basit, ama benim de matematiğim kötü mesela sadece 10 tane net yapabildim (hiç ders calismadan)
Evet sozelim iyi zaten benim onda şansım var
Istersen şöyle yap. Bu sene 4 yıllık kazanamazsan, 2 yıllık tercih yap. Okula gidersin. Ama aynı zamanda yks ye bir sene daha hazirlanirsin. Baktın yks de olmuyor. En azından şansın Dgs de denersin
İnşallah kazanirsinnn
Teşekkürler
Sen ailene göre yaşa 🤣
Tuttur kapak olsun.
Ben kazanırım 4 seneligi ama matematik yapamıyorum çok çalışıyorum yinede 4 yıllık imkansız diyorlar sonra calisasim gelmiyor
Ama zorla