Parası iyi olan? Sizce mühendislerde işsiz kalıyor tıp istiyorum aslında küçüklümden beri ama oda zor gibi puanları çok yüksek..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hemşirelik
Pilotaj
Tıp
Bazı mühendislikler : endüstri yazılım bilgisayar
Bana kalırsa sayisalda en iyi meslek pilotaj kesinlikle
Kızlar pilot vs olaniliyor mi aslında oda ilgimi çekmiyor tıp çok istiyodm puanlari çok yüksek bir senede olur mu bilmiyorum
En iyi meslek diye bi şey yok neye ilgin var
Aslında tıp çok istiyorum ama bir senede olur mu bilmiyorum küçüklümden beri istiyorum aslında
Peki temelin ne durumda, deneme falan çözdün mü? Sanırım 11. sınıfsın
Ya şöyle diyim deneme tyt çözüyorum 50 net yapıyorum şu an.. sence kötü mü 😕
İyi bence suanlik için ama bu yaz tyt yi tamamen bitirmelisin
Peki sence 11 i napcam 11 fizik ve mat çok eksik özellikle
Tyt matı bi an önce bitirmen gerekiyor ki ayt ye geçesin fiziği de sıkıntı yapma halledersin 12. sınıf fiziği basittir. En geç eylüle kadar zamanın var tyt yi bitirmek için tabii ki bol bol deneme eşliğinde çöz sadece konu çalışma çok önemli bak bu
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için o zaman önce tyt mat üzerinden devam edeyim.. deneme zaten çözmeyi düşünüyorum en az bir tane de soru bankası bitirmek istiyorum her dersten
Aynen, başarılar dilerim şimdiden 🙃
Hemşirelik oku aklın varsa
Ama hemşire alt dal yani doktor sana emir verebilir öyle olsun istemezdim..
@heyyoooo87Şimdi sen hemşireligin maaşı tıptan daha iyi dersin öyle potansiyel var sende.🤣
@Englishteacher00 kız demiş ki tıpın puanı yüksek zor duruyor sen demişsin ki cevabında pilotaj :D sen şimdi dersin ki pilotajın puanı tıptann düşük :D
o zaman matematik öğretmenliği
aşkk sen hedefini yüksek tut zaten sıralamana göre gideceksin en köt ü hemşirelik olsun hedefin. Kzenlerimin çoğu hemşire atandılar hemen. Olmadı ebeliğinde önü açık. Hemşire çok düşük dersen ilköğretim mat öğretmenliği. Benim hedefim hemşirelikt i hedefin düşük gelirse çalışmazsın özellerde tutturudum tekrar hazırlanıyorum sınava
Sağol canım önerin için o zaman hedefim en yükseği olsun nere gelirse orayı yazıyorum
ayynen öyle. İlk senen sanırım mezuna kalmayacağım diye çalış. Mezunluk uzaktan gözüktüğü gibi bir şey değil
Haklısın psikolojik olarak baya zor cidden
evet ve netler çok değişmiyor bizede hocamız değişmez bu sene halledin bu işi demişti ciddiye almadık arttıranda var tabii ama genelde pek değişmiyor dediğin gibi psikollojik olarakta aşırı zor
Ya aslında cidden emek vermek lazım baya ay ya da seneyle alakası yok tabi tutup son bir ayda falanda olmazds
dershaneye gideceksen dersleri takip et her gün düzenli çalış. Son ay falan tabii olmaz. Zaman ile belki biraz alakalı olabilir en büyük idealim tıp dersen 4. senesinde kazananlarda var.
@heyyoooo87 sen ne okuyorsun
@Englishteacher00 sınava hazırlanıyorum tekrardan
Hayırlısı ben uniliyim darısı sizlerin de başına inşallah
@Englishteacher00 sağ oll sende atanırsın inşallah öğretmenliklerin ataması sıkıntılı
Ekonomi.
Bu yüzden
Tıp.
Çok istiyorum ama bir senede kazanılır mı
Temelin varsa olabilir.
Yani ortalama aslında kendimi çok sıksam denesemmi ki
Karar verdin mi