Güncellemeler
+1 yıl
Ha birde 1 hafta önce çırak aldı ben o kadar 1 yıl durdum iş yerinde gitti bir de çırak aldı hiçbir şansım kalmadı bir şey öğrenmek için
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayat senin hayatın seçimini iyi yap bedava adam çalıştıracaz diye güzel yalan vaat verirler mantıklı düşün her ne olursa olsun okulunu bitir! Sürekli meslek değiştirme bir meslek seç kendini en iyi hissettiğin ve o meslekte ilerle yolunu ona göre çiz
Buldum mesleğim fakat öğretmiyorlar 1 yıl garsonluk yaptım her gün bir sonraki haftaya ocağa alırlar mı diye düşündüm yapmaya çalışıyorum kendi kendime bir şeyler kızıyorlar ben mi iletişim kuramıyorum acaba
Yanlış anlama ama ne garsonu arkadaş? Hayatta ölmeyecek meslek seç elektrik bölümüne yönel artık her şey git gide daha da elektrik elektroniğe dönüyor. Hiç ölmeyecek mesleklerden bir diğeri berberlik onu seç. Kendine güvenin varsa oto tamircisi ol. Memur olma gibi hayallerjn yoksa tabi ( bu mesleklerde kafanı kullanırsan kazandığın parayı hiç bir memur kazanamaz )
Ha yanlış anladın gardaş tatlıcıda çalışıyorum benim tatlı yapmam gerekirken gidiyorum garsonluk yapıyorum patrona diyorum ne zaman geçicem tezgaha az kaldı diyor böyle böyle 1 yıl oldu
Zaman kaybı kardeşim o adam oyalıyor seni...
Valla öyle başka bir işede geçiş yapmayı düşünmüyorum okulu kolay ondan seçtim zaten dersler falan çok kolay büyük ihtimalle bir dahaki dönem normal liseye yine geçiş yapıcsm
İş öğrenmek önemli. İlerde hep garson olarak mı kalacaksın? Ama şef garson yaparlarsa bide o var?
Ne alaka kardeşim ben iş öğrenmek için buraya girdim iş öğretmiyorlar iş öğrenmeye çalışıyorum bilmiyorum diye laf atıyorlar yaptıttırmıyorlar yemek bölümündeyim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!