Şu an yoldayım ve istemeye istemeye iş görüşmesine gidiyorum babam yüzünden o kadar moralim bozuk ki nolur cevaplayın?

Arkadaşlar benim her ay gelen düzenli bir gelirim var evim kirada dükkanım var ondanda kira geliyor bir çalışan kadar gelirim var yani ama babam ısrarla illede işe gir çalış diyor benden habersiz iş görüşmeleri ayarlıyor beni o görüşmelere gitmeye zorluyor o kadar bunaldım ki yemin ederim yüzünü bile görmek istemiyorum ya şimdi yine yoldayım ve görüşmeye gidiyorum bir yandan diyorum gitmeyip başka yerde mi oyalansam babama gittim derim ama bu sefer de bana bu görüşmeyi babamın bir arkadaşı ayarladı ya o adam benim gitmediğimi öğrenip babama söylerse diyorum iki arada bir derede kaldım napıyım ya akıl verin? Çalışmak istemek gibi çalışmak istememekte bir özgürlük buna bu kadar karışılması bana sormadan aracılar tanıdıklar bulup iş görüşmeleri ayarlaması beni deli ediyor

Ya sabır çeke çeke git görüş zaten uzun sürmez bir iki soru sorar cv'ni bırak deyip yollarlar
Hiç gitme başka yerde oyalan ama baban öğrenebilir
Bu seferlik yine git ama başka görüşmeler ayarlarsa onlara gitmezsin gittim dersin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Şu an yoldayım ve istemeye istemeye iş görüşmesine gidiyorum babam yüzünden o kadar moralim bozuk ki nolur cevaplayın?