Eğitim & Kariyer Çok gezen mi daha çok bilir, çok okuyan mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor çok gezen mi daha çok bilir çok okuyan mi? çok gezen çok okuyan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çok gezen mi daha çok bilir, çok okuyan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 7b cevap paylaştı. Ne çok gezen ne çok okuyan bilir. En çok cahil bilir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl güzel dedin Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl Ben bu soruya beyni daha gelismis mantikli düşünen diyorum :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl iste okuyarak mi gezerek mi oluyor o onu soruyoruz :d Yorumla Beyazid +1 yıl ikisininde farkli avantajlari var tabiki bunun cevabinida bulamazsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Insan bildikce bilmediğini goruyor cok bilmek diyede birsey kalmiyor ortada cok bilenler cahil kesim 1 0 Yorumla
BEŞlKTAŞ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan herşeyi cahiller bilir onlar herşeyi bilir 0 1 Yorumla BEŞlKTAŞ +1 yıl Azîz sancar📌 Yorumla
MRSLAVE34 Takip Et Xper 5 Yaş: 58 +1 yıl Çok gezen tabiki okuyan okuduğunu bilir başka bisey bilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne çok gezen ne çok okuyan bilir. En çok cahil bilir
güzel dedin
Ben bu soruya beyni daha gelismis mantikli düşünen diyorum :D
iste okuyarak mi gezerek mi oluyor o onu soruyoruz :d
ikisininde farkli avantajlari var tabiki bunun cevabinida bulamazsin
Insan bildikce bilmediğini goruyor cok bilmek diyede birsey kalmiyor ortada cok bilenler cahil kesim
Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan herşeyi cahiller bilir onlar herşeyi bilir
Azîz sancar📌
Çok gezen tabiki okuyan okuduğunu bilir başka bisey bilmez
Çok kazık yiyen daha iyi bilir
Gezen bence