Kendimi çok cahil hissediyorum ne yapmalıyım?

Ben üniversite öğrencisiyim, şu an 4. sınıfım ve 1 yılım daha var çok genç yaşta başladım üniversiteye çünkü anaokuluna falan çok erken gittim Türk okulunda okumadım hayatım hep okul için çabalamakla geçti farklı kültürdeki insanlarla büyüdüm sonra çok genç (16) yaşta üniversiteye girdim o yüzden kendimi asla geliştirememiş gibi hissediyorum genel kültürüm sıfır tarih desen o da yok kendimi çok çok kötü hissediyorum insanlar bunu öğrense ne der cahil gözüyle bakarlarsa ne yapacağım gibi sebeplerden hiç kimseyle tanışmak istemiyorum. 3-4 ay önce bir erkekle tanıştım ve konuşmaya başladık kendisini aşırı geliştirmiş ve zaten normal üniversite yaşından 3 yıl sonra üniversiteye girmiş sürekli bana en sevdiğin film ne kitap ne sürekli yabancı isimlerden bahsediyor ama ben hiç birini bilmiyorum film desen öyle herkesin izlediği filmleride izlememişim sonra o da 1 ay sonra bana bişey hakkında konuşamıyoruz diyip konuşmayı kesti. Hayatım derslerle geçti üniversitede de öyle çok zor bi bölümdeyim ve yine derslerle geçiyor ve çok sıkıldım bu durumdan nereden başlayacağımı bilmiyorum daha doğrusu çok hızlı bişekilde olsun istiyorum psikolojim çok bozuldu…
Kendimi çok cahil hissediyorum ne yapmalıyım?