Eğitim & Kariyer Memurun istifa vermesi için kaç gün çalışması lazım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Memur olan biri istifa illa yazması mı lazı yoksa otomatik gitmeyince istifamı vermiş oluyor Güncellemeler+1 yıl Sağlık bakanlığı için diyorum, kimdi istifa verdikten 15 gün çalışman lazım diyor doğru mu Memurun istifa vermesi için kaç gün çalışması lazım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. 10 gün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İstifa vermek zorunda mıyım
MD_avicenna_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl 10 gün üst üste mazeretsiz işe gitmemek memuriyetten atılma sebebidir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İstifa vermek zorunda mıyım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 10 gün üst üste işe gitmezsen memuriyetin düşer 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Peki istifa vermek zorunda mıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstifa verirsen daha iyi olur, daha temiz olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada merak ettim neden işten çıkmak istiyorsun? Ne güzel atanıp memur olmuşsun işte insanlar kaç yıl KPSS girip takla atıyor memur olmak için sen çıkmak istiyorsun şaşırdım Yorumla
Metexsoydan Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Memurdan kastın ne polis mi başka biseymi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tıbbi sekreter Yorumla Metexsoydan +1 yıl Sizin süreç biraz slklntll benim bildim Yorumla Soran +1 yıl KPSS puanıyla atandım ama Yorumla Soran +1 yıl Neyi sıkıntılı Yorumla Metexsoydan +1 yıl Doğru 15 veya 1 ay Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 540 cevap paylaştı. 15gun önce israfa vermen gerekiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
10 gün
İstifa vermek zorunda mıyım
10 gün üst üste mazeretsiz işe gitmemek memuriyetten atılma sebebidir
İstifa vermek zorunda mıyım
10 gün üst üste işe gitmezsen memuriyetin düşer
Peki istifa vermek zorunda mıyım
İstifa verirsen daha iyi olur, daha temiz olur
Bu arada merak ettim neden işten çıkmak istiyorsun? Ne güzel atanıp memur olmuşsun işte insanlar kaç yıl KPSS girip takla atıyor memur olmak için sen çıkmak istiyorsun şaşırdım
Memurdan kastın ne polis mi başka biseymi
Tıbbi sekreter
Sizin süreç biraz slklntll benim bildim
KPSS puanıyla atandım ama
Neyi sıkıntılı
Doğru 15 veya 1 ay
1 iş günü yeterli oluyor.
15gun önce israfa vermen gerekiyor
Dilekce vermen gerekiyor
1 gün çalış yeter